Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Gdzie na weekend z żoną ?

~ niezalogowany
6 sierpnia 2015r. o 17:39
Wystarczy że się z żoną męczysz pięć dni. Jak weekend to tylko z kochanką :>
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
6 sierpnia 2015r. o 18:36
~ napisał(a): Wystarczy że się z żoną męczysz pięć dni. Jak weekend to tylko z kochanką :>
Nie namawiaj do wszeteczeństwa bo to grzech ,są jeszcze ludzie ,którzy żyją jak należy,uczciwie i wiernie .
~Kakapitok niezalogowany
29 sierpnia 2015r. o 9:06
Co sądzisz, żeby kupić tanie loty do Londynu i zabrać żoną na zagraniczną wycieczkę? To idealne miasto na weekend, popatrz https://www.fru.pl/tanie-loty/do-Londyn-LON/ Nie zapłacisz dużo, a żona będzie na pewno zadowolona.
10630
#CNC nieaktywny
29 sierpnia 2015r. o 9:17
Ty zostań w domu a żonę wyślij do mnie :)
~ niezalogowany
29 sierpnia 2015r. o 9:31
CNC napisał(a): Ty zostań w domu a żonę wyślij do mnie :)

Ty CNC jesteś sknera i dusigrosz - pukałbyś tylko za darmo. Za darmo to ....
W kobietę trzeba wpierw "zainwestować". Minimum 500 euro na początek - no może być bonus (10% rabat).
Jako "golas" dalej szukasz naiwnych lub już zajętych? Włosy ci między palcami wyrosną?
~kemek niezalogowany
2 września 2015r. o 6:37
Proponuję wybrać się w góry do Białki Tatrzańskiej.Miła miejscowość, spokojna.Noclegi w dobrych cenach .Znajdują się tam rownież termy. Tutaj jest ich strona: http://www.termabialka.pl/ . Będziecie mogli się tam naprawdę zrelaksować.Jest to bardzo duży kompleks basenów oraz saun. Wypoczywaliśmy tam rok temu, w tym roku również chcemy sie tam wybrać. Może w grudniu uda się nam wygospodarować na to kilka dni.
~ niezalogowany
2 września 2015r. o 13:03
Tak do Białki i stac w korku 2dni...
~Romana niezalogowany
9 września 2015r. o 22:15
Ja to polecam Kulturinsel, z Bolesławca to rzut beretem dosłownie, a atrakcji tyle, że ło ho ho! Nikt się tam nie może nudzić, domki na drzewach jako hotel gwarantują fajną atmosferę, a dla dzieci tam też jest mnóstwo atrakcji. Żona powinna być zadowolona, ja byłam ;)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.