~w garniturze napisał(a): ja nie narzekam, polfa to dobry zalad, mam na reke 4400 plus premie, do tego jezdze za granice w delegacje ,,, trzeba bylo sie uczyc darmozjady a nie tylko rączki wystawiac bo ja chce !!! nie dla psa kiełbasa ... nie narzekac !!!
~w garniturze napisał(a): ja nie narzekam, polfa to dobry zalad, mam na reke 4400 plus premie, do tego jezdze za granice w delegacje ,,, trzeba bylo sie uczyc darmozjady a nie tylko rączki wystawiac bo ja chce !!! nie dla psa kiełbasa ... nie narzekac !!!
~ napisał(a):~w garniturze napisał(a): ja nie narzekam, polfa to dobry zalad, mam na reke 4400 plus premie, do tego jezdze za granice w delegacje ,,, trzeba bylo sie uczyc darmozjady a nie tylko rączki wystawiac bo ja chce !!! nie dla psa kiełbasa ... nie narzekac !!!
Nie ma się z czego cieszyć!! :)
Wysyłają w delegację żeby pokazać buraka w garniturze :)