Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Dobry ginekolog

~dorota niezalogowany
16 października 2013r. o 9:38
a wg mnie doktor Choma jest bardzo odpowiedzialny,podjąl sie prowadzenia mojej ciazy ,ktorej od poczatku bylo wiadomo,ze zakonczy sie cieciem cesarskim,stan po trzech cesarkach,mało ktory lekarz by sie zgodzil prowadzic ciaze tak wysokiego ryzyka ...na kazdej wizycie szczegolowo mnie badal,dmuchal na zimne,bardziej sie przejmowal moim stanem ,niz ja sama,bardzo profesjonalnie wykonal mi ciecie, doszlam do siebie bardzo szybko,bez zadnych komplikacji ..mialam wczesniejsze doswiadczenia z innymi lekarzami i z czystym sumieniem polecam wlasnie jego .. dodam,ze to byla kolejna cesarka przez niego wykonana.. poprzednim razem nie bylam jego pacjentka,ale sposob podejscia do mnie,opieka w szpitalu i poczucie bezpeczenstwa,ktore czulam z jego strony spowodowalo,ze do niego zwrocilam sie w kolejnej,ostatniej ciazy i nie żaluje .. :)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
16 października 2013r. o 14:28
~ania napisał(a): A ile kosztuje wizyta u dr Ziółkowskiego?

Zależy, jakie świadczenie udzielane jest podczas wizyty. Cennik znajduje się w poczekalni. Jeśli cena jest nieodpowiednia, można wyjść i udać się do kogoś innego.
11427
#Dariaa nieaktywny
20 października 2013r. o 11:43
Mnie prawdopodobnie też czeka cesarka(
116
#moderator nieaktywny
26 października 2013r. o 22:27
~x napisał(a): Który ginekolog w Bolesławcu przyjmuje na NFZ oprócz dr.Bajor i Pawlik?
~pacjentka Chomy niezalogowany
26 października 2013r. o 22:49
Choma ma humorki jak kobieta w ciąży, chyba mu się udzieliło po tylu latach... Raz milusi, raz warczący...
~ niezalogowany
1 listopada 2013r. o 10:49
potrzebuje telefon do dr. kukuły. mam jakiś jeden stacjonarny ale nie mogę się dodzwonić od jakiegoś czasu
11447
#Inkaa nieaktywny
1 listopada 2013r. o 11:41
telefon kom. do dr Kukuły : 698-940-059. Dzwonić po 17.
~aga niezalogowany
1 listopada 2013r. o 20:28
dziewczyny najlepszy ginekolog w Bolesławcu to dr Jeka przyjmuje na Gdańskiej jest najlepsz

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!