Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Dobry ginekolog

~ania niezalogowany
15 października 2013r. o 0:11
A ile kosztuje wizyta u dr Ziółkowskiego?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~mama niezalogowany
15 października 2013r. o 11:13
rodzilam na poczatku wrzesnia w bc i z dokarmianiem nie bylo problemu, owszem namawialy polozne do jak najczestszego przykladania do piersi ale mysle ze to dla dobra dziecka. mialam mala pokarmu na poczatku, mala sie nie najadala i butle dostawala w szpitalu. zreszta zlego slowa nie moge napisac o porodzie i opiece poporodowej bo naprawde bylam mile zaskoczona a tez nie chcialam tutaj rodzic.
10677
#jola25 nieaktywny
15 października 2013r. o 11:15
~ napisał(a):
~ napisał(a): a co w przypadku, gdy mama nie będzie karmić piersią ? zabierać mleko początkowe ?

Nie trzeba zabierac mleka poczatkowego, dokarmiaja z wielka łaska dziecko i karzą ciagle przystawiac do piersi

Wcale, że nie. Ja 2 mies temu rodziłam u nas, miałam problemy z karmirniem i pielęgniarki same przychodziły i pytały czy nie chciałabym zeby dokarmiały. Jedna fanatyczka tylko była co twierdziła, że cały czas powinnam mieć dziecko przy piersi, ale taka chyba wszedzie się znajdzie.
~a.p niezalogowany
15 października 2013r. o 15:51
~ania napisał(a): A ile kosztuje wizyta u dr Ziółkowskiego?

z usg napewno ok 140 a z cytologią może nawet 160
I właśnie ze względu na te ceny chyba nigdy już prywatnie nie pójde !!
~~ niezalogowany
15 października 2013r. o 16:08
A ja odradzam doktora Chomę!!!!!!!
Wykrył u mnie guzki na obu jajnikach i nadżerkę, nic nie wytłumaczył, dał skierowanie na badania (m.in. markerów) i prawie wyrzucił z gabinetu. Badań nie zrobiłam, najpierw poszłam do dwóch innych ginekologów (dr Jeka i dr Ziółkowski), którzy kategorycznie wykluczyli jakiekolwiek zmiany w moich narządach rodnych.

I choć do Chomy chodziłam od 17 roku życia, ponad dziesięć lat, prowadził moją ciążę i odbierał synków przy prodzie, nigdy więcej moja stopa nie postanie w jego gabinecie

~~ niezalogowany
15 października 2013r. o 16:08
A ja odradzam doktora Chomę!!!!!!!
Wykrył u mnie guzki na obu jajnikach i nadżerkę, nic nie wytłumaczył, dał skierowanie na badania (m.in. markerów) i prawie wyrzucił z gabinetu. Badań nie zrobiłam, najpierw poszłam do dwóch innych ginekologów (dr Jeka i dr Ziółkowski), którzy kategorycznie wykluczyli jakiekolwiek zmiany w moich narządach rodnych.

I choć do Chomy chodziłam od 17 roku życia, ponad dziesięć lat, prowadził moją ciążę i odbierał synków przy prodzie, nigdy więcej moja stopa nie postanie w jego gabinecie

~pani O niezalogowany
15 października 2013r. o 16:44
a ja z kolei gorąco polecam dr Homę! hehehehe jak widać ile osób tyle opinii.
byłam ostatnio po dosyć długiej przerwie. profesjonalnie i miło. podejście odrestaurowujące a prawie schodziłam na zawał z powodu różnych lęków które sobie sama wkręciłam.
bardzo dobry sprzęt, nowoczesny. ogólnie baaaaardzo pozytywnie!!!
wiec subiektywnie z mojego własnego punktu widzenia, drogie Panie jak potrzeba to jak w dym do dr Homy!
:)
~ niezalogowany
15 października 2013r. o 17:52
A ja pana Ch. nie polecam, to prawda ze sprzet ma dobry, ale mam wrazenie ze nie jest zbyt odpowiedzialny. przepisal mi bardzo silne leki i kazal sie zglosic do kontroli po 3 miesiacach. w miedzyczasie wystapily komplikacje, okazalo sie ze powinnam byc pod stala kontrola lekarza o czym nie zostalam poinformowana.....
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.