~ napisał(a): JA TEŻ NIE JESTEM ZADOWOLONA Z PRACY PANA SCHMALEMBERGA WYBUDOWAŁ MI DOM W KTÓRYM DACH JEST DO PONOWNEGO ROZEBRANIA A O CAŁOŚCI TO JUZ NIE WSPOMNE
zofka napisał(a): A ja z czystym sumieniem polecam Rafała Walerę,właśnie skończył u mnie pracę. :D
~sebo napisał(a):~Fachóra napisał(a):~:) napisał(a): Ja również poszukuje firmy ,która wykona ocieplenie domku jednorodzinnego około 270 metrów ,zależy mi głownie na pożądnej robocie i ekipie którą nie trzeba pilnować non stop i która się zna na robocie a nie że trzeba za każdym chodzić ze szpachelka albo po każdym sprzątać .Czy ktoś jest wstanie polecić kogoś ....
J
Na pożądnej robocie nikt się nie zna :D
697851783 prosze dzwonic
~sebo napisał(a):~Fachóra napisał(a):~:) napisał(a): Ja również poszukuje firmy ,która wykona ocieplenie domku jednorodzinnego około 270 metrów ,zależy mi głownie na pożądnej robocie i ekipie którą nie trzeba pilnować non stop i która się zna na robocie a nie że trzeba za każdym chodzić ze szpachelka albo po każdym sprzątać .Czy ktoś jest wstanie polecić kogoś ....
J
697851783 prosze dzwonic
bum napisał(a):~sebo napisał(a):~Fachóra napisał(a):~:) napisał(a): Ja również poszukuje firmy ,która wykona ocieplenie domku jednorodzinnego około 270 metrów ,zależy mi głownie na pożądnej robocie i ekipie którą nie trzeba pilnować non stop i która się zna na robocie a nie że trzeba za każdym chodzić ze szpachelka albo po każdym sprzątać .Czy ktoś jest wstanie polecić kogoś ....
J
697851783 prosze dzwonic
Zapraszam do fachowca 785843203
~ napisał(a): Witam.
Szukam firmy do wykonania elewacji w nowm budynlku. Styropian siatka i klej zamontowane.
Jakie sa teraz ceny od metra i kogo byscie polecili?
pozdrawiam