też właśnie teraz sprawdzam info na kingofeurope.net i...nie ma nic!!!!
Co ciekawe na pfd.og.pl też nie ma wyników z KoE!!!!
Gdzieś tam przez wyszukiwarkę wynalazłem generalkę..
Dla mnie to masakra z dwóch powodów:
1) bo Trela to taki mały guru w Polsce,można z nim powalczyć,ale wiadomo ,ze technicznie jak i sprzętowo najwyzszy poziom
2) obserwowaliśmy osobiście w październiku 2010r zdobywanie Mistrza Polski przez Bochena,a w 2011r to tak jakoś nie poszło:(
Start w 2012r obstawiałem zdecydowanie dla Treli,ewentualnie ktoś z RB team,jak i ścisła czołowka na KoE to ludzie z PUZ-a:)
Emi widzę,że obracasz się w fajnym towarzystwie:D Mospin i Hypki:D Jakies rady podczas jazdy czy też walczyłaś o utrzymanie narządów podczas jazdy:D
Szkoda naszej Europy-była taka piekna,teraz czeka nas MuslimEuropa :(
Lergnica szykuje sie konkretnie,a weekend wcześniej jest VAG w Bielawie,jak sie uda to szykują się dwa fajne weekendy,ale chyba się bardziej będziemy szykowac na Legnicę,trzeba cozkminić jeszcze wszelkie grille itp bo moze by człek normalnie pojechał na 2-3 dni:)
hemi napisał(a):
Emi widzę,że obracasz się w fajnym towarzystwie:D Mospin i Hypki:D Jakies rady podczas jazdy czy też walczyłaś o utrzymanie narządów podczas jazdy:D
;> Ja nie tylko obracam się w towarzystwie Valovoline Team :P ja mam wtyki też u RB Team :D hihi
Rada jedna ;> "keep fun drifting" mnie osobiście to jara :D więc walka o narządy zbędna ;)
wpis z fb
"Bartosz Stolarski
Ahhh co to byl za Weekend Na King of Europe w Poznaniu! :) 1 Miejsce Maciej Bochenek, 3 miejsce moje :) Oraz Budmat Auto RB Team 1 miejsce Druzynowe! Niesamowite rozpoczecie sezonu. Chcialbym serdecznie podziekowac wszystkim ktorzy przyjechali nas wspierac i dopingowac! Jestescie niesamowici! Serwis sie spisal na medal, wszystko gralo jak w zegarku, ale chcialbym takze podziekowac naszym kochanym driftowozom ktore zasadniczo sie nie psuly, dzielnie przyjmujac nasze traktowanie :) poza kilkoma wpadkami typu "pozar" wiekszych problemow nie bylo!"
And if You go I wanna go with You
And if You die I wanna die with You
jeśli chodzi o drift moja ukochana Crow kibicuje Treli,jest tez zapatrzona w Jankowskiego,jak dla mnie Trela to killer,ale tez szacun dla Valvoline:)
A od momentu jak bylismy na Drift Open we wrocku to zwracamy uwagę na wartałowicza,absolutny wariar:D
Inna kwestia,ze sprzęt Budzyńskiego,jak i sam film JBB z prezentacja auta to mi wywaliło buty z miejsca!!!!!!
nawet sam film i muza sprawia ciary na plecach!!!!!
Mój drogi :) Ja zaczęłam jeździć namiętnie na DMP dopiero od września zeszłego roku (Karpacz) i dla mnie to sukces :p już się zaprzyjaźnić z dwoma team'ami i niektórymi sponsorami (np. MOTUL), dzięki temu dostaje wejściówki na tor i zniżki na produkty firmowe :) a nie wspominając o gadżetach nie dostępnych dla innych kibiców :D hihi
Także jeszcze trochę to i do "Trolla" podejdę :) bo nie powiem, ale dla mnie to faworyt...
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.