~~Jurko napisał(a): Pan Mentzen obiecał, że nie podpisze żadnej ustawy podnoszącej podatki.
I ja mu wierzę, bo on żadnej ustawy nie będzie podpisywał. Ten narodowiec zawsze mnie intrygował. Nie to, że nie ma głowy do alkoholu, ale że doradca podatkowy chce likwidować podatki?
Jakby stolarz meblowy postulował o nie kupowanie mebli, a szewc butów.
~~Jurek napisał(a):Ktoś napisał: ~~Jurko napisał(a): Pan Mentzen obiecał, że nie podpisze żadnej ustawy podnoszącej podatki.
I ja mu wierzę, bo on żadnej ustawy nie będzie podpisywał. Ten narodowiec zawsze mnie intrygował. Nie to, że nie ma głowy do alkoholu, ale że doradca podatkowy chce likwidować podatki?
Ile razy ty tłuczku kartoflany obiecałeś nie podpisywać się tym kim nie jesteś , a podpisujesz ??
~~Jurko napisał(a):Ktoś napisał: ~~Jurek napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Jurko napisał(a): Pan Mentzen obiecał, że nie podpisze żadnej ustawy podnoszącej podatki.
Ile razy ty tłuczku kartoflany obiecałeś nie podpisywać się tym kim nie jesteś , a podpisujesz ??
Nie wyzywaj malinowy , to nie będziesz wyzywany .
A ja byłem pewny że to nie należy do wyzwisk , zapożyczyłem od Jasia ..
o Malinowym możesz już zapomnieć , po operacji plastycznej nie jest już malinowy … hahahaha
„Tłuczku do kartofli”
~~Jurko napisał(a): doradca podatkowy chce likwidować podatki?
~~Jaskraworudy Omieg napisał(a):Ktoś napisał: ~~Jurko napisał(a): doradca podatkowy chce likwidować podatki?
Jakie konkretnie podatki chce likwidować?