~~taka prawda napisał(a): Rzecznik prokuratury powiedział dziś, że Romanowski wypisał się ze szpitala na własną prośbę 5 grudnia (był na zaplanowanym zabiegu, nie ratującym życie). A oni 9 grudnia kolportowali jego zdjęcie ze szpitala, jakoby jeszcze tam przebywał! Co za oszuści!
~~Jurek napisał(a): Mam nadzieję że rząd Morawieckiego był ostatnim komunistycznym i prorosyjskim rządem w historii Polski.
Dziś mamy rok rządów Premiera Donalda Tuska i niech tak zostanie do końca świata.
~~Jurek napisał(a): Mam nadzieję że rząd Morawieckiego był ostatnim komunistycznym i prorosyjskim rządem w historii Polski.do konca grudnia czubie padna te wykolejency i ty razem z nimi stalinowski pacholku.
Dziś mamy rok rządów Premiera Donalda Tuska i niech tak zostanie do końca świata.
~~Żółtawy Buk napisał(a):Ktoś napisał: ~~Jurek napisał(a): Mam nadzieję że rząd Morawieckiego był ostatnim komunistycznym i prorosyjskim rządem w historii Polski.do konca grudnia czubie padna te wykolejency i ty razem z nimi stalinowski pacholku.
~~Jurek napisał(a): Mam nadzieję że rząd Morawieckiego był ostatnim komunistycznym i prorosyjskim rządem w historii Polski.