Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Polska - rzeczywistość i absurdy

~~Jasiu niezalogowany
13 grudnia 2024r. o 8:08
~~taka prawda napisał(a): Rzecznik prokuratury powiedział dziś, że Romanowski wypisał się ze szpitala na własną prośbę 5 grudnia (był na zaplanowanym zabiegu, nie ratującym życie). A oni 9 grudnia kolportowali jego zdjęcie ze szpitala, jakoby jeszcze tam przebywał! Co za oszuści!

A może go zlikwidowali by nie sypał .
Oni są do wszystkiego zdolni. W Rosji to wypadają przez okno.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Jurek niezalogowany
13 grudnia 2024r. o 17:35
Mam nadzieję że rząd Morawieckiego był ostatnim komunistycznym i prorosyjskim rządem w historii Polski.
Dziś mamy rok rządów Premiera Donalda Tuska i niech tak zostanie do końca świata.
~~Jasio niezalogowany
13 grudnia 2024r. o 17:37
~~Jurek napisał(a): Mam nadzieję że rząd Morawieckiego był ostatnim komunistycznym i prorosyjskim rządem w historii Polski.
Dziś mamy rok rządów Premiera Donalda Tuska i niech tak zostanie do końca świata.

I jeden dzień dłużej.
~~Demontaz Polski niezalogowany
13 grudnia 2024r. o 17:39
Sąd uznał, że neosędzia, który pozwał Skarb Państwa, nie może domagać się zaległego wynagrodzenia od obecnego sądu, bo został wadliwie powołany. !!

Nuech teraz zapłaci mu Duda
~~Żółtawy Buk niezalogowany
13 grudnia 2024r. o 17:46
~~Jurek napisał(a): Mam nadzieję że rząd Morawieckiego był ostatnim komunistycznym i prorosyjskim rządem w historii Polski.
do konca grudnia czubie padna te wykolejency i ty razem z nimi stalinowski pacholku.
~~ niezalogowany
13 grudnia 2024r. o 17:52
~~Żółtawy Buk napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Jurek napisał(a): Mam nadzieję że rząd Morawieckiego był ostatnim komunistycznym i prorosyjskim rządem w historii Polski.
do konca grudnia czubie padna te wykolejency i ty razem z nimi stalinowski pacholku.

Nieładnie tak wyzywać . Ale może napiszesz czyim ty jesteś pachołkiem?
A jak masz problem trzepnij sobie gruchę by zeszło z ciebie ciśnienie.
~~Jasnozielony Łubin niezalogowany
13 grudnia 2024r. o 17:58

Ty tłuku , Ty podróbko , Ty Rudych wielbicielu ,
obyś za kostkę masła 35 złotych płacił , obyś za litr paliwa 15 złotych płacił , i żebyś wiecznie na poddaszu mieszkał

211
skorn
13 grudnia 2024r. o 18:18

<i>
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza