Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Nowe domy!
BolecFORUM Nowy temat

Polska - rzeczywistość i absurdy

~~Białoszara Mahonia niezalogowany
4 stycznia 2025r. o 22:11
jest na nartach
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Kreml niezalogowany
5 stycznia 2025r. o 18:07
TV Republika - głos Putina w Twoim domu
~~Jurgen z Hamburga niezalogowany
6 stycznia 2025r. o 15:06
Dziwne, że ten Kaczyński jeszcze nie siedzi.
Ten kraj nie przestaje mnie zaskakiwać.
~~8 gwiazdek niezalogowany
6 stycznia 2025r. o 16:44
~~Jurgen z Hamburga napisał(a): Dziwne, że ten Kaczyński jeszcze nie siedzi.

Nie dość ,że nie siedzi to jeszcze wydymał emerytów których naciągnął na kilkanaście milionów, które wpłacili na konto PIS w ramach odebrania dotacji .którą teraz PIS dzięki neo sędziom ma dostać .
~~Ośmiogwiazdkowy Przemek niezalogowany
6 stycznia 2025r. o 18:48
~~8 gwiazdek napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Jurgen z Hamburga napisał(a): Dziwne, że ten Kaczyński jeszcze nie siedzi.

Nie dość ,że nie siedzi to jeszcze wydymał emerytów których naciągnął na kilkanaście milionów, które wpłacili na konto PIS w ramach odebrania dotacji .którą teraz PIS dzięki neo sędziom ma dostać .

Jak się należy , to czeba , czeba wypłacić .. a D.U.P.A Cię boli …? Emeryci wiedzą z kim trzymać ,
a Ty z MOPSu ile pobierasz …???
~~Przemkowski niezalogowany
6 stycznia 2025r. o 18:59
~~8 gwiazdek napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Ośmiogwiazdkowy Przemek napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~8 gwiazdek napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Jurgen z Hamburga napisał(a): Dziwne, że ten Kaczyński jeszcze nie siedzi.

Jak się należy , to czeba , czeba wypłacić .. a D.U.P.A Cię boli …? Emeryci wiedzą z kim trzymać ,

Pisowski Cwelu 45 lat płaciłem ZUS, przepracowałem w Polsce na takich darmozjadów jak ty miernoto 45 lat ,emeryturę sobie wypracowałem a tą 13 możecie sobie wsadzić Kaczorowi w kuper . Ty jak by nie MOPS to zdechł byś z głodu .

~~8 gwiazdek napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Ośmiogwiazdkowy Przemek napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~8 gwiazdek napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Jurgen z Hamburga napisał(a): Dziwne, że ten Kaczyński jeszcze nie siedzi.

Pisowski Cwelu 45 lat płaciłem ZUS, przepracowałem w Polsce na takich darmozjadów jak ty miernoto 45 lat ,emeryturę sobie wypracowałem a tą 13 możecie sobie wsadzić Kaczorowi w kuper . Ty jak by nie MOPS to zdechł byś z głodu .

Pewnie jeszcze dowiemy się w jakim zakładzie karnym pobierali ten twój ZUS , „przyzwoitko”
~~Purpurowa Konwalia niezalogowany
6 stycznia 2025r. o 18:59
~~Ośmiogwiazdkowy Przemek napisał(a):
Ktoś napisał: ~~8 gwiazdek napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Jurgen z Hamburga napisał(a): Dziwne, że ten Kaczyński jeszcze nie siedzi.

Nie wypłacą wam złodzieje ani grosza . ,,Pieniędzy nie ma i nie będzie'' mówi ci to coś pacanie?
~~Jurek niezalogowany
7 stycznia 2025r. o 17:55
6 lat mija od tragicznej śmierci Pawła Adamowicza. Osądziliśmy rękę, która go zabiła. Wciąż nie osądziliśmy głowy, która tą ręką kierowała. Czekamy, aż kaczy zabije znowu?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza