Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Polska - rzeczywistość i absurdy

~~pytanie retoryczne niezalogowany
20 marca 2025r. o 19:44
Jarosławie Kaczyński ! Za co tak nienawidzisz Polski ?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Willkommen niezalogowany
20 marca 2025r. o 19:52
Czy nie jest absurdem posiadanie własnej armii? Po co nam wojsko jak Niemcy będą miały lepszą i to za kredyty zaciągnięte przez Polskę ?
~~Jasiu niezalogowany
20 marca 2025r. o 19:54
Największy żal to mam do Rajmunda Kaczyńskiego. Gdyby tylko założył prezerwatywę ...
~~Dyniowa Inkarwilla niezalogowany
20 marca 2025r. o 20:36
Przykro patrzeć jak marnie kończy J.Kaczyński. Sam wśród Mejzów i Mateckich. Z plutonowym Krasulskim za plecami. Z Piotrowiczem i Pawłowicz na karku. I wprost przeciw bezpieczeństwu Polski.
211
skorn
21 marca 2025r. o 14:42

Stano ciśnie bekę z Rafała.

<i>
~~Janusz niezalogowany
21 marca 2025r. o 15:05
skorn napisał(a):

Stano ciśnie bekę z Rafała.

A ja z ciebie Paweł , kiedy ostatnio coś bzyknąłeś , dalej brzydzisz się kobietami?
~~Mysa Hutujnia niezalogowany
21 marca 2025r. o 17:51
~~Jasiu napisał(a):
Ktoś napisał: ~~skorn napisał(a): Żadna mnie nie chce po tym jak mówię że jestem konfederastą . Więc z bzykania pozostaje mi to.
BZZZZZ BZZZZZ BZZZZZ I szczytuję .

Za chłopów się bierz , owłosione nogi i klatka piersiowa są se-xy.

tylko gejem być w tym domu na poddaszu i Ocicach ruskie kondony.dobre dla starych tetrykow .................radca prawny.
~~Mysa Hutujnia niezalogowany
21 marca 2025r. o 18:16
Jak tam się dzieje w Polsce jeszcze nigdy się nie chce mi się , że to jest jak to wygląda na pewno się nie da rady, ale za mało czasu na codzienne życie. idę się powiesić. ......
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA BAU zaprasza