Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Polska - rzeczywistość i absurdy

~~skorn niezalogowany
15 marca 2025r. o 14:56
Żadna mnie nie chce po tym jak mówię że jestem konfederastą . Więc z bzykania pozostaje mi to.
BZZZZZ BZZZZZ BZZZZZ I szczytuję .
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Jasiu niezalogowany
15 marca 2025r. o 15:20
~~skorn napisał(a): Żadna mnie nie chce po tym jak mówię że jestem konfederastą . Więc z bzykania pozostaje mi to.
BZZZZZ BZZZZZ BZZZZZ I szczytuję .

Za chłopów się bierz , owłosione nogi i klatka piersiowa są se-xy.
~~bazyliszek niezalogowany
16 marca 2025r. o 7:06
biedna ta polska kraj idiotów i ameb wpatrzonych w TV .
~~Somsiad z Kwiatowego niezalogowany
16 marca 2025r. o 7:08
~~bazyliszek napisał(a): biedna ta polska kraj idiotów i ameb wpatrzonych w TV .

Jedziesz , czy pauzę kręcisz ?
22745
oprych
16 marca 2025r. o 20:39
&t=818s
~~Jasiu niezalogowany
17 marca 2025r. o 8:10
oprych napisał(a):

&t=818s

Umiera świadek, który znał największe tajemnice Prawa i Sprawiedliwości.

I chcecie mi powiedzieć, że świadek mógłby zostać zamordowany przez wrogów Prawa i Sprawiedliwości? Po co?

Interes w śmierci świadka miał zupełnie ktoś inny...Mafia nie lubi świadków. Moskwa również. W Rosji wypadli z okien, topili się w basenach. W dziwnych okolicznościach umierają osoby, które blisko były PISu i Kaczyńskiego. Nie ma już Andrzej Leppera, Cygana Dawida Kosteckiego, lekarki Ziobro Elżbiety Starosławskiej i teraz Barbara Skrzypek.
Dopóki ten gnom z Żoliborza jest na wolności , nikt w PiSie nie jest bezpieczny.
~~Niedorozwoje niezalogowany
17 marca 2025r. o 13:24
Wyborcy konfedorosji są (choć trudno w to uwierzyć) chyba jeszcze durniejsi od wyborców PiS, są to bowiem kompletne przygłupy, które wierzą w mentzenowską „Polskę bez podatków”, jako jakiś realny koncept. A zatem kraj z płatnymi szkołami i szpitalami (czyli tylko dla bogatych), ale również bez wojska, policji, wymiaru sprawiedliwości (bo tych sprywatyzować się nie da). Co znaczy, że „kupują” brednie dziwny czlowiek a o kraju idiotów, niezdolnym do funkcjonowania przez choćby jeden dzień. I pomijam tutaj nawet ich sympatię konfiarzy do putinowskiej Rosji i niemieckich faszystów z AfD, bo to osobny temat. Każdy potencjalny wyborca konfedorosji jest umysłowym niedorozwojem.

Zastosowana autokorekta

22745
oprych
17 marca 2025r. o 17:25
https://wiadomosci.wp.pl/ujawniamy-wiceprezes-panstwowej-firmy-polityk-po-hejt-i-rzadowa-propaganda-7135065523686016a
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
REKLAMA BAU zaprasza