Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Polska - rzeczywistość i absurdy

~mir.ko niezalogowany
19 września 2013r. o 23:24
to jest ta manipulacja korwina , prostymi przykladami ktore nie maja odzwerciedlenia w realu
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
19 września 2013r. o 23:44
Zaś jeśli o delegalizację chodzi , to jestem absolutnie za ... z tym , że absolutnie wszystkich partii politycznych, nie tylko SLD :)
Dobranoc :)

Dopisane 19.09.2013r. o godz. 23:44:

Mirek , proszę Cię :) Pięć razy dwadzieścia, stówę daje do US , na żer politykom i banksterom, Ty płacisz. Gdzieś Ty się edukował, bo u mnie to z maturą kiepsko ? :)

Czółko :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
8375
#GosiaG nieaktywny
20 września 2013r. o 0:58
Panna , a wiesz że..
Pan Ozjasz Golberg, popiera GMO - paszę dla gojów ? :P

A że liczyć umie , nie wątpię - z tym, że jeszcze nigdy nie wypuszczono lekarstwa na którym nikt nie zarobi :]

Lilith ^^
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
20 września 2013r. o 8:08
Co prawda , to prawda :)

A taką stronę trafiłem przez starczą nieuwagę, poczytajcie sobie , co Wam szkodzi :

http://morontium.com/index.php

Miłego dnia :)

Dopisane 20.09.2013r. o godz. 08:08:

No dobrze , ale ma niewątpliwą zaletę, mówi jak jest , chociaż nie do końca , a miałem okazję przekonać się osobiście o Jego strachu :]

Nara :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~ niezalogowany
20 września 2013r. o 8:21

Forum Obywatelskiego Rozwoju zarzuca rządowi, że w pracach nad zmianami w systemie emerytalnym nieprawidłowo przeprowadził konsultacje społeczne. Co ważne Tusk zlekceważył opinie wszystkich ekspertów.

Czytaj więcej na http://biznes.interia.pl/raport/OFE/news/for-konsultacje-spoleczne-ws-zmian-w-ofe-nieprawidlowe,1950319?utm_source=paste&utm_medium=paste&utm_campaign=msie

[img=1379658100_k9w2o6t.jpg]
11226
#Anonim11226 nieaktywny
20 września 2013r. o 9:02
Pannazdzieckiem napisał(a): ... jestem absolutnie za ... z tym , że absolutnie wszystkich ...

Zapomniałeś o WARUNKU :)
10557
#Preczzkomuna nieaktywny
20 września 2013r. o 10:32
GosiaG napisał(a): Panna , a wiesz że..
Pan Ozjasz Golberg

No no pochwal się gdzie to przeczytałaś ;)
~ niezalogowany
20 września 2013r. o 10:37
Gronkiewicz-Waltz wydała... 318 mln zł na nagrody dla swoich urzędników

http://finanse.wp.pl/kat,1033759,title,Gronkiewicz-Waltz-wydala-318-mln-zl-na-nagrody-dla-swoich-urzednikow,wid,16002850,wiadomosc.html[img=1379666238_n8uhpm9.jpg]
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza