#Pannazdzieckiem nieaktywny 19 września 2013r. o 23:44
Zaś jeśli o delegalizację chodzi , to jestem absolutnie za ... z tym , że absolutnie wszystkich partii politycznych, nie tylko SLD :)
Dobranoc :)
Dopisane 19.09.2013r. o godz. 23:44:
Mirek , proszę Cię :) Pięć razy dwadzieścia, stówę daje do US , na żer politykom i banksterom, Ty płacisz. Gdzieś Ty się edukował, bo u mnie to z maturą kiepsko ? :)
Czółko :)
Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
#Pannazdzieckiem nieaktywny 20 września 2013r. o 8:08
Co prawda , to prawda :)
A taką stronę trafiłem przez starczą nieuwagę, poczytajcie sobie , co Wam szkodzi :
http://morontium.com/index.php
Miłego dnia :)
Dopisane 20.09.2013r. o godz. 08:08:
No dobrze , ale ma niewątpliwą zaletę, mówi jak jest , chociaż nie do końca , a miałem okazję przekonać się osobiście o Jego strachu :]
Nara :)
Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
Forum Obywatelskiego Rozwoju zarzuca rządowi, że w pracach nad zmianami w systemie emerytalnym nieprawidłowo przeprowadził konsultacje społeczne. Co ważne Tusk zlekceważył opinie wszystkich ekspertów.
Czytaj więcej na http://biznes.interia.pl/raport/OFE/news/for-konsultacje-spoleczne-ws-zmian-w-ofe-nieprawidlowe,1950319?utm_source=paste&utm_medium=paste&utm_campaign=msie
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.