~Motywacja niezalogowany 22 października 2013r. o 8:48
Jakbyś się odniósł do całej mojej wypowiedzi, patrząc na kontekst w jakim to wypowiedziałem, to zacytowana przez Ciebie moja wypowiedź nie byłaby pieprzeniem głupot. więc kuźwa nie podnoś mi facet ciśnienia od rana.
Natępny ,,jednobiegunowy" bolecnauta.
Może faktycznie blokada mojego konta na tym forum nie była złośliwością ze strony emema, a troską o resztki mojego zdrowego rozsądku.
Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~Motywacja niezalogowany 22 października 2013r. o 9:48
No i dalej nie widzę zwiaźku z jakąś karmelką. Czemu mnie obrażasz? Masz coś wspólnego z amnesty? Chodzi mi o powiązania biologiczne. Podobnie reagujecie na uszczypnięcia.
Niezły z ciebie hipokryta, dodatkowo nawiedzony. Olaboga gdzie takich sieją.
Zarzucasz wszystkim wkoło, że nie odpowiadają na twoje pytania, albo robią to wymijająco. Dobrze, że ty odpowiadasz. Hipokryta. W sumie może i dobrze, ze nie odpowiadasz, bo zazwyczaj są to odpowiedzi kopiowane żywcem z nieopłacanych stron, tworzonych przez tobie podobnych szamanów
#Pannazdzieckiem nieaktywny 22 października 2013r. o 10:05
Nie obrażam Cię, internetowy zawadiako, chronię lokalne środowisko przed drapieżnikami :D
Dziesięć do jednego , że przegram, Drogi Kajtusiu :)
Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.