A ja myślałem, że jest tylko jedno ;) Dopisane 06.11.2013r. o godz. 10:37:
Pannazdzieckiem napisał(a): Osobiście zastanawiam się , jak bardzo ta nasza rzeczywistość jest zakłamana. Wychodzi mi na to , że cały system edukacyjny nastawiony jest na produkcję głupich niewolników. Takimi łatwiej rządzić ...
Dziękuj Bogu i partii, że nie miałeś okazji załapać się na tą "całą edukację" ;)
Bingo, Kajtuś, a liczyłam na to, że nikt tego nie zauważy :D .
Też mam problem z odmianą zaimka wskazującego "ta" ;)
Pozdr. :)
#Pannazdzieckiem nieaktywny 6 listopada 2013r. o 22:28
Nie pytajcie mnie czym zaimek osobowy jest , bo matury nie mam :)
Najukochańszy Terminatorze :) Widzę , że dzielnie stoisz na straży politycznej poprawności i jedynej słusznej religii. Ja rozumiem , że Twój światopogląd każe Ci kasować moje posty , ale nie rozumiem , czemóż to Izę kasujesz, przecież Ona niczego złego nie powiedziała :|
Maniek , myślę , że czas zmoderować Moderatora Technicznego , zbyt często łazi mi po odciskach. Na mieście ludzie gadają , że Bolec.info obiektywne jest. Jeszcze w to wierzę.
To masz Ci tutaj Techniczny Szydłowskiego , ten jest dopiero kontrowersyjny , nie to, co taka głupia pannazdzieckiem :
Dobranoc :)
Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
#Pannazdzieckiem nieaktywny 6 listopada 2013r. o 23:27
Te Moderator , trzymaj fason, niech Ci się nie wydaje , że masz absolutną władzę. Tego posta też możesz sobie wykasować.
Dobranoc , z ciołkami nie rozmawiam :)
Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.