~~Horus napisał(a):Ktoś napisał: ~~Beżowobrązowy Grab napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Maniek napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Czerwonobrązowy Osteospermum napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Maniek napisał(a): My się tu sp....czamy a temat już nie aktualny. Folię kupił 22.06 2022 w "Mrówce".[/c
Podziwiam tylko za wytrwałość. Zapytanie złożył 02.08.2012 a kupił 22.06.2022. Dziesięć lat to mu zabrało. Ja już dawno bym się zniechęcił.
~~Czerwonobrązowy Osteospermum napisał(a): Ktoś napisał: ~~Maniek napisał(a): My się tu sp....czamy a temat już nie aktualny. Folię kupił 22.06 2022 w "Mrówce".[/c
Podziwiam tylko za wytrwałość. Zapytanie złożył 02.08.2012 a kupił 22.06.2022. Dziesięć lat to mu zabrało. Ja już dawno bym się zniechęcił.
Co wy z tą folią, pisałem że temat już nie aktualny. Folię zakupiłem 22.062022 w "Mrówce" ( prawie 10 lat mi to zajęło).
a ,kto temat ten wyszperał po tylu latach?
To byłem ja i co masz jakiś problem? Teraz lecę pomodlić się do putina i zwalić do łukaszenki
Horus, ty chłopie nie wrzucaj takich tematów !!! No, chyba że jest to sygnał dla "śpiochów " ( agencje to sprawdzą).