Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Marsz Niepodległości- wyjazd do Warszawy

~Iwona niezalogowany
27 października 2012r. o 9:21
Lewackie media osiągnęły sukces swoją propagandą. Wmówili społeczeństwu, że patriota = faszysta, antysemita, rasita, ksenofob.
Ludzie za swój patriotyzm czy wyznawaną religię jest wyszydzani. Na szczęście ludzi którzy kierują się w życiu zasadami nie zniechęci to do walki o przyszłość naszego kraju. Oni jeszcze wiedzą, że warto o coś w życiu walczyć. Jest to grupa mająca większe ambicje niż rylko zaliczanie odmóżdzających seriali typu rodzinka.pl i jak czerpanie "wiedzy" od obiektywnego Tomasza Lisa oraz Panów ze szkła kontaktowego.

Jesteśmy zobowiązani do obrony naszych wartości. Jesteśmy winni to naszym dziadkom, którzy przelali krew na naszą Polskę.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~zacofany moher niezalogowany
27 października 2012r. o 11:25
~Iwona napisał(a): Lewackie media osiągnęły sukces swoją propagandą. Wmówili społeczeństwu, że patriota = faszysta, antysemita, rasita, ksenofob.

Nie wmówili, pani Iwono, nie wmówili. To, że starają się być głośni nie znaczy, że jest ich wielu. Przykładem jeden nawiedzony, który wklejał tutaj nie najmądrzejszy plakat.
Ludzie coraz częściej upominają się właśnie o swój głos. Nie dajcie sobie wmówić, że jest nas mało.
~ niezalogowany
27 października 2012r. o 12:48
A ja święto uczczę dobrym rosołem, schabowym i wiśniowym ciastem. I obowiązkowo tego dnia nie włączę radia i telewizora.
~Eee niezalogowany
27 października 2012r. o 14:27
Witam , są jeszcze miejsca ?
~AAAAA niezalogowany
27 października 2012r. o 16:10
Wolne miejsca jeszcze są. Proszę o kontakt : [email protected] lub telefonując na nr: 600085796

oczywiście im szybciej tym lepiej, ponieważ ilośc miejsc jest ograniczona
~IK niezalogowany
27 października 2012r. o 18:53
Jestem mamą dwójki dzieci i jak najbardziej popieram takie inicjatywy i ruch narodowy w Polsce. Sama z chęcią pojechałabym, jednak zostawić dzieci na tak wiele godzi jest niemożliwe, no i podróż też jeszcze dla takich maluszków zbyt długa... Ale dziękuję z całego serca organizatorom, że walczą o ten kraj, że i zgadzają sie na to, co stara nam się dyktować nasz cudowny rząd. Z twogą myślę o przyszłości swoich i dzieci i o swojej starości. Polska musi się zmienić, musi wrócić do swoich katolickich korzeni, gdyż w przeciwnym razie będzie coraz gorzej... Ludzie czy wy rzeczywiście jesteście zadowoleni z obecnego stanu naszego kraju? Czy wam się żyje "lepiej"? Polska nie jest krajem przyjaznym rodzinom, ani też młodym małżeństwom... Każdy dzień to walka o przetrwanie, życie od przysłowiowego "pierwszego do pierwszego".
~ niezalogowany
27 października 2012r. o 19:00
Katolickie korzenie to katolik zakopany pod drzewem. Jeżeli Polska nie wróciła do katolickich korzeni i dopiero pół Krakowa lub jak twierdzą niektórzy 3/4 już jest ich to ile muszą mieć aby Polska była katolicka? 100 % Krakowa?
Ty nie jesteś Polka tylko Watykańczykiewiczówna :)
1
emem
27 października 2012r. o 19:13
~ napisał(a): A ja święto uczczę dobrym rosołem, schabowym i wiśniowym ciastem. I obowiązkowo tego dnia nie włączę radia i telewizora.

Dobry pomysl. Do tego jakis dobry drin i bedzie git. Nie ma sie co umartwiac i plakac ze Polska niepodleglosc odzyskala - tak wlasnie bedzie w wawie.. :)

Bolec.Info - portal i gazeta nr 1 w powiecie bolesławieckim
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza