Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Bajeranckie otwarcie!
2951
#Anonim2951 nieaktywny
19 listopada 2012r. o 8:28
papugo : )

Nie zamierzam spierać się o to, czy Bolesławiec ma CITY, czy nie : )
Czy zasługuje, czy nie : )
Czy śmiesznie, czy ponuro : )

Stwierdzam jedynie fakt :
CITY w języku angielskim nie oznacza tylko i wyłącznie "wielkiego miasta".
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
2900
#falco nieaktywny
19 listopada 2012r. o 8:33
oczywiście nie chodzi mi o jakikolwiek spór :)
podchodze do tego bardziej żartobliwie niż poważnie bo czy to będzie ,,city center,, czy ,,center town,, jest mi naprawdę obojętne :)
niedługo tylko byle kwiaciarnia będzie sie zwać np. shop flower i...? ;)
do diabła z tym... :D

"bierz życie z każdym oddechem..."
3145
#hemi nieaktywny
19 listopada 2012r. o 8:34
City Center brzmi tak poważnie,tak z kopytem nie to co "zwykła" galeria Dominikańska czy inna "byle" Cuprum :]
CITY CENTER to dopiero brzmi potężnie:) :P

Szkoda naszej Europy-była taka piekna,teraz czeka nas MuslimEuropa :(
~FUUUL niezalogowany
19 listopada 2012r. o 8:57
W SOBOTĘ MA BYĆ PROMOCJA NA "MAJTECZKI W KROPECZKI":)
~racja niezalogowany
19 listopada 2012r. o 15:15
falco napisał(a): dzisiaj przechodziłem obok tej słynnej galerii i nadal mnie rozśmiesza to ,,city center,,
to prawie jak ,,pępek świata,, :D a przecież to prowincja lub ,,zadupie,, jak kto woli... :)
i te ,,gwiazdy,, hehehe...

zgadzam się :) w Polsce powinny być polskie nazwy, śmieszy mnie takie nazewnictwo city center czy inne tego typu nazwy. co to już w języku polskim nie ma nazw na takie czy inne obiekty? dom handlowy czy galeria bolesławiecka to już nie może być? śmieszy mnie takie coś i tyle. przechodząc obok naszego sity senter również chce mi się śmiać, tylko nie wiem z czego. z głupoty polaków czy zaściankowości nazywających.pozdr.
211
skorn
19 listopada 2012r. o 15:18
Hegemon napisał(a):

Czego by nie oznaczało, nie ma żadnego związku z Bolesławcem.

<i>
41
#jegomosc nieaktywny
19 listopada 2012r. o 15:39
skorn napisał(a):
Hegemon napisał(a):

Czego by nie oznaczało, nie ma żadnego związku z Bolesławcem.

Nie miało. Teraz już ma:)

www.djdowynajecia.pl
3046
#sentinel nieaktywny
20 listopada 2012r. o 21:00
~lena napisał(a): h&m na pewno nie będzie! z tego co czytałam w gazecie ma być: croop, house, reserved, pepco

aga2 napisał(a): dziś czworo młodych ludzi próbowało niby za darmo wcisnąć koło intermarche perfumy niby reklama nowego stoiska w galeri puniej okazało się że trzeba zapłacić ceny spadały za jeden perfum z 140zł na 20zł :D

~emeryt napisał(a): W tej galerni (celowo) będą zniżki dla emerytów i rencistów?

Tu jest aktualny temat w tej sprawie. :)

GG 2563898
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo