~ napisał(a): Jak masz zamiar błyszczeć bezmózgowiem to nie wypowiadaj się, proste ? Wolałbym aby bez zdejmowania ktoś obszył.bez zdejmowania to se pokrowiec nałóż,zastanów się kto tu błysnął bezmózgowiem,pytając cz trzeba ściągać kierownicę,po 1 nikt ci nie obszyje jak nie ściągniesz,a po 2 jak nie potrafisz ściągnąć to ci pomogę mam fleksa.
~ napisał(a): Otóż to - nie potrafię i w tym momencie ton Twojej wypowiedzi brzmi inaczej, pozdrawiam ! Najlepszego w Nowym Roku !napisz jakie auto to ci napiszę cz da się ściągnąć kluczem.
~klucz-nick napisał(a):~ napisał(a): Jak masz zamiar błyszczeć bezmózgowiem to nie wypowiadaj się, proste ? Wolałbym aby bez zdejmowania ktoś obszył.bez zdejmowania to se pokrowiec nałóż,zastanów się kto tu błysnął bezmózgowiem,pytając cz trzeba ściągać kierownicę,po 1 nikt ci nie obszyje jak nie ściągniesz,a po 2 jak nie potrafisz ściągnąć to ci pomogę mam fleksa.
~Pokrowiec napisał(a):tak całe samochody zwożą do badera.tam obszywają,a potem rozwożą po salonach.~klucz-nick napisał(a):~ napisał(a): Jak masz zamiar błyszczeć bezmózgowiem to nie wypowiadaj się, proste ? Wolałbym aby bez zdejmowania ktoś obszył.bez zdejmowania to se pokrowiec nałóż,zastanów się kto tu błysnął bezmózgowiem,pytając cz trzeba ściągać kierownicę,po 1 nikt ci nie obszyje jak nie ściągniesz,a po 2 jak nie potrafisz ściągnąć to ci pomogę mam fleksa.
i tu się mylisz w Baderze obszywają bez ściągania kierownicy
~ napisał(a): Fabia IIpewnie jak w citroenie na zaczepach,łatwe,
~ napisał(a):~ napisał(a): Polecam 695252606 Pani mieszka w Nowogrodzcu i obszywa rewelacyjnie
jaki jest koszt operacji?