Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Villaro zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Okna: pomiar, wycena i montaż - gdzie w Bolesławcu?

~SwissPol niezalogowany
18 listopada 2014r. o 11:18
Zapraszam do naszego salonu w Bolesławcu przy ul. Widok 33, pomiar, wycena i montaż gratis!!!! Przyjdź i sprawdź nasze ceny. W sprzedaży mamy również drzwi, rolety bramy. Oferujemy szereg innych usług i materiałów z zakresu budowy i wykończenia domu. Współpracujemy z biurem architektonicznym i z zaprzyjźnionymi geodetami. 698 608 959 Marcin
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~BOŻENA niezalogowany
26 listopada 2014r. o 10:37
WITAM,
JA ZAKUPIŁAM OKNA WRAZ DRZWIAMI I BRAMĄ GAARAŻOWĄ NA CHROBREGO 3, FIRMA OKROL
WŁAŚCICIEL PRZYJECHAŁ, OBMIERZYŁ, DORADZIŁ, DOSTAŁAM OFERTĘ I DOPIERO PODPISAŁAM UMOWĘ.
JESTEM ZADOWOLONA ZE SKLEPU I OBSŁUGI, MONTAŻ W JEDEN DZIEŃ
SZCZERZE POLECAM
2987
#Nightmare nieaktywny
26 listopada 2014r. o 16:46
Ja też polecam MONTER, ekipa montująca dobrze przygotowana. Okna mam z Drutexu.
~ona niezalogowany
26 listopada 2014r. o 20:53
A ja polecam firmę Efekt jestem bardzo zadowolona z okien i drzwi 
~Klient K&F niezalogowany
26 listopada 2014r. o 21:48
Nightmare napisał(a): Ja też polecam MONTER, ekipa montująca dobrze przygotowana. Okna mam z Drutexu.

Montowałem w dwóch mieszkaniach i cenowo jak najbardziej bez zdzierstwa ,a wykonanie kulturka :)
Polecam kazdemu kto chce mieć dobrze zamontowane okna ,bez fuszery w normalnej cenie :)
~ niezalogowany
29 listopada 2014r. o 11:16
Witam!Polecam firmę DOMEX są producentem, mają oddział w Bolesławcu, wymieniali mi okna w całym mieszkaniu jestem bardzo zadowolona, polecili mi tą firmę znajomi i bardzo im za to dziękuję. Wszystko przebiegło ok, obsługa, pomiar i same okna są bardzo ładne, cena też była zadowalająca. Gorąco polecam. :)
~Aga niezalogowany
29 listopada 2014r. o 11:28
Ja zawsze będę zwolennikiem zakupu w firmach, które długo istnieją na rynku, daję to przynajmniej poczucie bezpieczeństwa, że po zakupie i montażu w razie jakiejkolwiek potrzeby mam gwarancję i idę do salonu. Polecam producenta okien firmę DOMEX na ul. Zgorzeleckiej 30. Miła obsługa i dobra cena!
~ niezalogowany
29 listopada 2014r. o 15:31
~Aga napisał(a): Ja zawsze będę zwolennikiem zakupu w firmach, które długo istnieją na rynku, daję to przynajmniej poczucie bezpieczeństwa, że po zakupie i montażu w razie jakiejkolwiek potrzeby mam gwarancję i idę do salonu. Polecam producenta okien firmę DOMEX na ul. Zgorzeleckiej 30. Miła obsługa i dobra cena!

no rzeczywiscie ta firma bardzo długo istnieje na rynku zwlaszcza w naszym miescie. Niezła reklama.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.