Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Okna: pomiar, wycena i montaż - gdzie w Bolesławcu?

~syn niestrawny niezalogowany
3 września 2014r. o 11:42
jaką firmę polecacie jeżeli chodzi o NAJKRÓTSZY CZAS REALIZACJI od pomiaru do końcowego montażu ? dobrze gdyby jeszcze sprzedawali na raty.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Andrzej niezalogowany
3 września 2014r. o 12:38
Odradzam firmę DOMEX, niedawno otworzyli nowy punkt przy ul. Zgorzeleckiej. Jeśli kusi kogoś konkurencyjna cena okien zapraszam do mnie pokażę "jakość" tych okien. Dodam tylko, że w chwili obecnej toczy się postępowanie sądowe przeciwko firmie DOMEX z mojego powództwa, gdyż na wszelkie gwarancje i reklamacje nie ma szans, żeby dojść do porozumienia z Panem C.
~okna niezalogowany
3 września 2014r. o 22:48
W Zebrzydowej:OKNA,DRZWI,MROZIK, tanio i super okienka
~klient Amma niezalogowany
12 listopada 2014r. o 20:19
Odradzam zdecydowanie zakup okien z firmy Amma Bolsławiec.
Firma montowała u mnie okna w całym domu. Na miejscu w firmie brak fachowej porady, co później wyszło po zamontowaniu okien. Na montaż wysyłają młodych nie doświadczonych pracowników, którym zależy na tym,żeby jak najszybciej odbębnić swoje, czego rezultatem są źle zamontowane okna tarasowe oraz drugie w pokoju u Dziecka.Reklamacja nic nie pomogła, ponieważ firma stwierdziła, iż okna były źle uźytkowane. Odradzam zdecydowanie firmę Amma Z Bolesławca.
~armor niezalogowany
12 listopada 2014r. o 20:36
~klient Amma napisał(a): Odradzam zdecydowanie zakup okien z firmy Amma Bolsławiec.
Firma montowała u mnie okna w całym domu. Na miejscu w firmie brak fachowej porady, co później wyszło po zamontowaniu okien. Na montaż wysyłają młodych nie doświadczonych pracowników, którym zależy na tym,żeby jak najszybciej odbębnić swoje, czego rezultatem są źle zamontowane okna tarasowe oraz drugie w pokoju u Dziecka.Reklamacja nic nie pomogła, ponieważ firma stwierdziła, iż okna były źle uźytkowane. Odradzam zdecydowanie firmę Amma Z Bolesławca.

Kiedy miales/as montowane okna?
9478
#lia nieaktywny
12 listopada 2014r. o 20:42
Jak przeczytałam ten temat to się poświęciłam i odszukałam wizytówkę firmy w której ja brałam okna bo nigdy nie pamiętam ich nazwy :D Tak więc firma EFEKT okna i drzwi ul.Wróblewskiego 7, tel.75 736 07 35 z tego co wiem mają dostawę okien w każdy piątek, pierwszy raz jak zamawiałam okna czekałam 2 tygodnie a drugim razem tydzień z tym że zabieraliśmy je własnym transportem i nie wiem jak jest u nich z montażem i czy sprzedają na raty najlepiej podjechać i popytać ale na pewno mają najtaniej okna
~ niezalogowany
12 listopada 2014r. o 20:44
Ja do mieszkania kupowałam okna z drutexa sa super jestem zadowolona teraz do domu tez bede zamawiala z drutexa z tego co wiem to w bc sa 2 firmy gdzie mozna zamowic okna drutex - u cieśli i w monterze.
2161
#fobiak nieaktywny
12 listopada 2014r. o 20:53
polecam firme amma, sami produkuja i maja dobrych fachowcow, nawet ich kierowcy maja okna w jednym palcu.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza