~A napisał(a): JESTEM PRZED MONTAŻEM I BEDE MIAŁA NA UWADZE TEN CIEPŁY MONTAŻ.INFO SIĘ PRZYDAŁO :)
To fajnie - dobrze że ja nie miałem tego problemu. Pan Andrzej wytłumaczył mi co i jak i tak też zrobili. Zdziwił mnie tylko komentarz tynkarzy odnośnie listwe tynkowych - ale pozytwynie na szczęście :)
Cześć .Ja brałem okna ze sklepu na Zgorzeleckiej naprzeciwko Orlenu .Farba i coś tam tak się nazywają.Maja okna firmy Pagen i jest to jedna z lepszych firm produkujących okna.Lepsza niż Drutex itd.Oni taksamo montują i doradzają.
JESTEM W TRAKCIE ZBIERANIA OFERT I WIEM, ŻE PAGEN NIE JEST TAK DOBRY JAK EKOOKNA Z PROFILEM ALUPLAST (TROCHĘ JUŻ ŁYKNĄŁEM WIEDZY NA TEN TEMAT MIMOWOLNIE...)
BARDZO DOBRĄ OFERTĘ TEŻ DOSTAŁEM Z CHROBREGO
ALE O CIEPŁYM MONTAŻU TAK DO KOŃCA TO SIĘ NIE ZASTANAWIAŁEM...
tak sobie siedzę i czytam te wszystkie pseudoreklamy i zygać się chce , w 99 % firmy same się chwalą i proponują swój produkt , dlaczego nikt nie podał nazwiska i adresu by można było sprawdzić . reklamują się firmy o których nikt jeszcze nie słyszał , a już tyle sprzedali i zamontowali ze strach . PARODIA
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.