Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Okna: pomiar, wycena i montaż - gdzie w Bolesławcu?

~joe-black niezalogowany
10 listopada 2013r. o 10:06
oczywiście tylko "moja" kochana firma AMMA- zrobimy wszystko :D
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~maro niezalogowany
10 listopada 2013r. o 10:50
Polecam gorąco polecam firmę Amma.Szybko tanio i pewnie.
~lusi niezalogowany
11 listopada 2013r. o 20:08
~niezadowolony napisał(a): (...)
proszę o szczegóły dotyczące firmy z ul. Garncarskiej.

Zmoderowano 12.11.2013 godz.14:03 - powód: zgłoszone pomówienia w cytowanym poście (moderator)
~ niezalogowany
12 listopada 2013r. o 13:35
iwoneczka322 napisał(a): odradzam firme z Garncarskiej-porazka

~lusi napisał(a):
~niezadowolony napisał(a): (...)
proszę o szczegóły dotyczące firmy z ul. Garncarskiej.

Szanowne uzytkowniczki lub osoby za nie sie podszywajace, rozpoczynamy procedure ujawnienia Waszych danych i przekazanie ich organom scigania celem zbadania sprawy o prawdopodobne popelnienie przestepstwa pomówienia, co w konsekwencji moglo miec wplyw na utrate przyszlych przychodow firmy. Bedziemy domagali sie otrzymania z tego tytulu rekompensaty finansowej.

Mniemam, iz posty takie sa publikowane przez konkurencje, ktora nie majac innych sposobow konkurencji z nasza firma, chwyta sie wszelkich sposobow aby nas zdyskredytowac na tym forum.

Oferujemy bardzo wysokiej jakosci produkty, o czym przekonalo sie setki naszych klientow w kraju i za granica, realizujacych budynki wznoszone metodami tradycyjnymi, a takze i w technologiach budynkow pasywnych i termooszczednych.

Dodam, iz piszac w sieci nie jestescie osobami anonimowymi. Przekonala sie juz o tym jedna osoba z tego forum, ktorą odszukalismy poprzez organa scigania i zostala ona ukarana za pomowienia.

Z powazaniem
Paweł Obolewicz

Zmoderowano 12.11.2013 godz.14:04 - powód: zgłoszone pomówienia w cytowanym poście (moderator)
~egerszege niezalogowany
12 listopada 2013r. o 15:55
mi najtaniej wyszlo na chrobrego - w dawnym "Piccolo"....mam wyceny z chrobrego, garncarskiej, asnyka, zgorzeleckiej, os. kwiatowego,nowogrodzca, zgorzelca, olsztyna.....najtaniej - nie znaczy najgorzej....profil aluprof 7000 w 3 uszczelkami....
~Paweł Obolewicz niezalogowany
13 listopada 2013r. o 9:50
~egerszege napisał(a): mi najtaniej wyszlo na chrobrego - w dawnym "Piccolo"....mam wyceny z chrobrego, garncarskiej, asnyka, zgorzeleckiej, os. kwiatowego,nowogrodzca, zgorzelca, olsztyna.....najtaniej - nie znaczy najgorzej....profil aluprof 7000 w 3 uszczelkami....

Dzień dobry.

Szanowny Forumowiczu. Ktoś wprowadził Ciebie w błąd, gdyż nie istnieje system okien Alpuprof 7000 z 3 uszczelkami. Celem wyjaśnienia tej technicznej pomyłki jaką zostałeś uraczony - zapewne przez nieświadomą swoich produktów firmę sprzedającą okna, w którymś z wymienionych przez Ciebie biur handlowych - prosimy o udanie się do naszego biura na ul. Garncarską celem obejrzenia ekspozycji i poznania systemu Aluplast Ideal 7000.

Z poważaniem
Paweł Obolewicz
~niezadowolony niezalogowany
13 listopada 2013r. o 10:28
...."Szanowne uzytkowniczki lub osoby za nie sie podszywajace, rozpoczynamy procedure ujawnienia Waszych danych i przekazanie ich organom scigania celem zbadania sprawy o prawdopodobne popelnienie przestepstwa pomówienia, co w konsekwencji moglo miec wplyw na utrate przyszlych przychodow firmy. Bedziemy domagali sie otrzymania z tego tytulu rekompensaty finansowej.".....
szanowny Panie O. nie kompromituj sie Pan!! Pańskie okna są bardzo niskiej jakości a pracownik z ul. garncarskiej jest miły i pomocny tylko do momentu podpisania z wami umowy- potem niestety "echo" na załatwienie reklamacji czekałem 5 miesięcy!!! zapraszam do mnie do domu osobiście a nie przez swojego przedstawiciela!!! nikt tu pana nie obraził więc mówienie o wszczynaniu jakichkolwiek procedur to po prostu żenada na poziomie gimnazjalnym
pozdrawiam
~Paweł Obolewicz niezalogowany
13 listopada 2013r. o 11:57
Wszystkie moje wypowiedzi i możliwości postepowania są zgodne z prawem. (...) Co do żenady, dziwne że nie zaryzykuje Pan wprost takiej wypowiedzi na forum, jaka została wykasowana i przy okazji proszę się podpisać z prawdziwego imienia i nazwiska.

Życząc miłego dnia wszystkim uczciwym i real Forumowiczom, pozdrawiam
Paweł Obolewicz

Zmoderowano 13.11.2013 godz.12:16 - powód: offtop (moderator)

~Paweł Obolewicz napisał(a): Dlaczego skasowano czesc mojej wypowiedzi? Nie bylo tam zadnych kwestii obrazajacych kogokolwiek, lecz proba ujawnienia osoby oczerniajacej moja firme. Znajduje w takim postepowaniu dyskryminacje mojej osoby.

W zmoderowanej wypowiedzi były wpisy , które nie były związane z tematem i dotyczyły spraw personalnych osoby , której wypowiedź była umieszczona wcześniej. Dlatego też , jako powód moderacji wpisano : offtop .

Proszę przyjąć do wiadomości , że na forach internetowych , użytkownicy nie mają obowiązku występować pod swoim imieniem i nazwiskiem.
Tyle w tej sprawie.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Metrohouse zaprasza