Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Okna: pomiar, wycena i montaż - gdzie w Bolesławcu?

~ niezalogowany
13 listopada 2013r. o 13:21
no uśmiałem się :) a więc ryzykuje (nie wiem czy się bać?) wypowiedź wprost:
1. zamontowane u mnie okna to ... koszmar jakościowy
2. rzekome usunięcie usterek nastąpiło po 5 miesiącach i po kilkukrotnych bezskutecznych interwencjach u pańskiego przedstawiciela na bolesławiec (usuwanie niedoróbek wykonane było za pomocą pilnika, i szlifierki.....) okna nadal wyglądają fatalnie
3. źle osadzone drzwi wejściowe już dwa razy były poprawiane przez pana ekipę i nadal źle się zamykają - nie mam już siły się z pańską firma dalej przepychać
4. podczas podpisywania umowy z pańską firmą miałem obiecany w gratisie drugi pilot do bramy garażowej- niestety nie na piśmie ale widać dane słowo u pana nie obowiązuje
naprawdę chce pan się spotkać w sądzie??? okna kosztowały mnóstwo pieniędzy a wyglądają tak że szkoda gadać
gdybym był człowiekiem złośliwym już dawno na swój koszt wszytko pięknie by pan wymienił- ale nie jestem, choć kto wie gwarancja nadal obowiązuje
acha i jeszcze jedno - mówienie otwarcie o produkcie słabej jakości to nie jest pomówienie to po prostu stwierdzenie faktu
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~egerszege niezalogowany
13 listopada 2013r. o 15:55
~Paweł Obolewicz napisał(a):
~egerszege napisał(a): mi najtaniej wyszlo na chrobrego - w dawnym "Piccolo"....mam wyceny z chrobrego, garncarskiej, asnyka, zgorzeleckiej, os. kwiatowego,nowogrodzca, zgorzelca, olsztyna.....najtaniej - nie znaczy najgorzej....profil aluprof 7000 w 3 uszczelkami....

Dzień dobry.

Szanowny Forumowiczu. Ktoś wprowadził Ciebie w błąd, gdyż nie istnieje system okien Alpuprof 7000 z 3 uszczelkami. Celem wyjaśnienia tej technicznej pomyłki jaką zostałeś uraczony - zapewne przez nieświadomą swoich produktów firmę sprzedającą okna, w którymś z wymienionych przez Ciebie biur handlowych - prosimy o udanie się do naszego biura na ul. Garncarską celem obejrzenia ekspozycji i poznania systemu Aluplast Ideal 7000.

Z poważaniem
Paweł Obolewicz

dziwna sprawa, gdyz wlasnie u Panstwa mi zaprezentowano Aluprof 7000 z trzema uszczelkami - profil 85 mm, ktory rzekomo tylko Panstwo produkuja i sprzedaja...
~zaskoczony niezalogowany
13 listopada 2013r. o 17:19
Śmieszne jest to ze szef firmy niby tak rzetelnej i tak dobrej z tak super produktami broni się na jakimś forum i wygraża się swoim klientom .Poza tym jak by pan miał tyle zleceń co pan pisze to jakiś jeden niezadowolony klient nie powinien panu zaszkodzić.PRAWDZIWA CNOTA KRYTYKI SIĘ NIE BOI !!!Żenada troszkę się pan kompromituje myślę ze powinno panu bardzo zależeć żeby znaleźć tego klienta nie po to żeby straszyć go sadami tylko po to żeby wyjaśnić z nim ta sytuacje ewentualnie naprawić to co może mu się nie podobać lub to do czego ma zastrzeżenia.Proszę szanować klientów bo to oni dają panu jeść płacąc za pana usługi.Jeszcze dodam ze moim zdaniem szef dobrze prosperującej firmy nie ma czasu na pisanie na jakimś forum.Pozdrawiam.
~ww niezalogowany
15 listopada 2013r. o 9:00
brawo zaskoczony!! :) podziałało chłop się przestał wypruwać i zabrał się do roboty
~:) niezalogowany
18 listopada 2013r. o 17:45
Chcę uzyskać więcej informacji na ten temat .Bardzo proszę o kontakt [email protected] To bardzo ważne dla mnie.
~Ada niezalogowany
26 listopada 2013r. o 14:27
Witam. Czy w Bolesławcu ktoś oferuje usługe montażu nawiewników okiennych?
~pl2367 niezalogowany
27 listopada 2013r. o 8:25
~:) napisał(a): Chcę uzyskać więcej informacji na ten temat .Bardzo proszę o kontakt [email protected] To bardzo ważne dla mnie.

a co cie konkretnie interesuje?? mam cie do domu zaprosić i pokazać jakie to partactwo??
~jjanek niezalogowany
27 listopada 2013r. o 8:56
Wiesiomonter 508947474. Gosciu dobrze robi i ma dobre ceny
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.