Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Torty (ciasta) na wesele

~mama panny mlodej niezalogowany
8 kwietnia 2013r. o 10:44
~mama panny mlodej napisał(a):
piotek654 napisał(a): Witam. Szukam osoby, która zajmuje się robieniem tortów weselnych (piętrowe, prostokątne). Czy możecie polecić kogoś godnego?
I podzielic sie wrazeniami smakowymi i cenowymi,wiem ze sa ogloszenia one sa wszedzie ale licza sie Wasze opinie i doswiadczenia.Dolaczam sie do prosby piotek 654 i pozdrawiam.Mama Panny mlodej. :) :) :)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
8 kwietnia 2013r. o 22:39
~mama panny mlodej napisał(a):
piotek654 napisał(a): Witam. Szukam osoby, która zajmuje się robieniem tortów weselnych (piętrowe, prostokątne). Czy możecie polecić kogoś godnego?
I podzielic sie wrazeniami smakowymi i cenowymi,wiem ze sa ogloszenia one sa wszedzie ale licza sie Wasze opinie i doswiadczenia.Dolaczam sie do prosby piotek 654 i pozdrawiam.Mama Panny mlodej. :) :) :)
Pozwole sobie powtorzyc pytanie- moze ktos cos wie sensownego i godnego polecenia i moze wie o cenach.Ja wiem ze teraz po swietach to wszyscy hura na diete wiosenna (ja sama tez)i najedzeni po swietach slodyczami rowniez ale moze jednak ......?
~X niezalogowany
9 kwietnia 2013r. o 10:32
NA KOŚCIELNEJ,NIE ZA SŁODKI I SMACZNY,KSZTAŁTY DO WYBORU,ALE MAM TO POTWIERDZENIE SPRZED ROKU,WIEC DO SPRAWDZENIA...
~magdako niezalogowany
9 kwietnia 2013r. o 16:35
Ja polecam cukiernie Brzozowskich, oni maja sklep kolo kosciola tego w rynku (nie jestem z Boleslawca). Juz kilka razy jadlam ich torty, sama mialam go na swoim weselu i znam wiele osob które sie zachwycaja ich wypielami. ja szczegolnie polecam tort smietankowy z wisniami jak dla mnie poezja :)
~- niezalogowany
9 kwietnia 2013r. o 20:24
Ja miałam tort z cukierni "Malinka" (kruk) i byłam zadowolona. Piętrowy, smaczny na 100osób kosztował 450zł. Dowieźli mi na sale weselną swoim samochodem.
3046
#sentinel nieaktywny
11 kwietnia 2013r. o 21:33
Przypominam, że tu już jest założony temat, w sprawie pieczenia ciast i tortów na wesela.

GG 2563898
~ciastek niezalogowany
11 kwietnia 2013r. o 21:48
http://gracjanheba.nazwa.pl/cafe_paris/?page_id=63

zapraszam!
~Justyś niezalogowany
12 kwietnia 2013r. o 7:38
~ciastek napisał(a): http://gracjanheba.nazwa.pl/cafe_paris/?page_id=63

zapraszam!

A to dlaczego zamawiac we Lwówku, jak mamy swoich , bardzo dobrych cukierników w Bolesławcu ........
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza