~mama panny mlodej napisał(a):piotek654 napisał(a): Witam. Szukam osoby, która zajmuje się robieniem tortów weselnych (piętrowe, prostokątne). Czy możecie polecić kogoś godnego?I podzielic sie wrazeniami smakowymi i cenowymi,wiem ze sa ogloszenia one sa wszedzie ale licza sie Wasze opinie i doswiadczenia.Dolaczam sie do prosby piotek 654 i pozdrawiam.Mama Panny mlodej. :) :) :)
~mama panny mlodej napisał(a):Pozwole sobie powtorzyc pytanie- moze ktos cos wie sensownego i godnego polecenia i moze wie o cenach.Ja wiem ze teraz po swietach to wszyscy hura na diete wiosenna (ja sama tez)i najedzeni po swietach slodyczami rowniez ale moze jednak ......?piotek654 napisał(a): Witam. Szukam osoby, która zajmuje się robieniem tortów weselnych (piętrowe, prostokątne). Czy możecie polecić kogoś godnego?I podzielic sie wrazeniami smakowymi i cenowymi,wiem ze sa ogloszenia one sa wszedzie ale licza sie Wasze opinie i doswiadczenia.Dolaczam sie do prosby piotek 654 i pozdrawiam.Mama Panny mlodej. :) :) :)
~ciastek napisał(a): http://gracjanheba.nazwa.pl/cafe_paris/?page_id=63
zapraszam!