Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Torty (ciasta) na wesele

~ niezalogowany
18 kwietnia 2013r. o 6:39
~ napisał(a): Tortyiciastaa.blogspot.com

Dlaczego bezczelnie podszywa się Pani pod czyjąś twórczość.
Przecież jasno i wyraźnie na Pani blogu nie ma takich tortow jak pyta osoba wyżej.
Chcesz kobieto zrobić sobie reklamę do do działu reklam.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
18 kwietnia 2013r. o 13:37
~ napisał(a):
~ napisał(a): Tortyiciastaa.blogspot.com

Dlaczego bezczelnie podszywa się Pani pod czyjąś twórczość.
Przecież jasno i wyraźnie na Pani blogu nie ma takich tortow jak pyta osoba wyżej.
Chcesz kobieto zrobić sobie reklamę do do działu reklam.

Umiesz czytać ze zrozumieniem i logiką? gdyby to była odpowiedż na czyjes pytanie to byłaby z cytatem ,jak niniejsza.To jest po prostu propozycja jakich wiele w tym temacie dotyczacym tortów na wesele.Weż relanium.A tak ogólnie to co sie dzieje ,że buchasz agresją? Interes żle sie kreci? I jeszcze skoro cie ciekawi to objasniam ,ze na blogu moze i nie ma niektórych zdjęć .ale wszystkie wymienione propozycje wykonywałam nie jeden raz i to jest odpowiedż dla ciebie a nie dla osoby "powyzej",chyba ,ze to ty jesteś tą osobą.;P
~Anka niezalogowany
18 kwietnia 2013r. o 15:10
Sorki ale ja w trochę innym temacie mam zapytanie. Czy jest w B-cu zakład fryzjerski czynny w niedzielę?
~ niezalogowany
18 kwietnia 2013r. o 15:53
Na górniczej
2041
#zula999 nieaktywny
19 kwietnia 2013r. o 7:53
intermarche
~mama panny mlodej niezalogowany
19 kwietnia 2013r. o 8:17
Wrocmy do tematu tortow.Wyczytalam na torcikowobc blog spot.com ze autorka tegoz blogajest Pani AgnieszkaW-k,ale tam brak calkowity odpowiedzi w temacie -TORT na WESELE-.No i wiem ze nic nie wiemwiec dalej pytam-kto i za ile wykonuje smaczne,estetyczne i niezddyt drogie pietrowe torty weselne?
~Ja niezalogowany
19 kwietnia 2013r. o 11:20
zula999 napisał(a): intermarche

Dziękuję
~ niezalogowany
19 kwietnia 2013r. o 20:27
~mama panny mlodej napisał(a): Wrocmy do tematu tortow.Wyczytalam na torcikowobc blog spot.com ze autorka tegoz blogajest Pani AgnieszkaW-k,ale tam brak calkowity odpowiedzi w temacie -TORT na WESELE-.No i wiem ze nic nie wiemwiec dalej pytam-kto i za ile wykonuje smaczne,estetyczne i niezddyt drogie pietrowe torty weselne?

Więc odpowiadam..

Każdy z moich tortów, to osobna kreacja. Na cenę tortu wpływa przede wszystkim jego waga i stopień trudności wykonania zdobień. Bazowa cena za kilogram tortu 50zł, to cena za ciasto przełożone kremem na bazie bitej śmietany, pokryte masą cukrową z bardzo prostymi zdobieniami. Malowanie, lepienie figurek, czy inne czynności, wymagające poświęcenia większej ilości czasu, podwyższają cenę tortu. Dla każdego tortu robiona jest więc oddzielna kalkulacja. Do ceny tortu należy też doliczyć ewentualny koszt transportu.

PS: wcześniejszych zdjęć nie mam..gdyż od niedawna zaczęłam je fotografować ;)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
REKLAMA Nowe domy!