~mama panny mlodej napisał(a): Wrocmy do tematu tortow.Wyczytalam na torcikowobc blog spot.com ze autorka tegoz blogajest Pani AgnieszkaW-k,ale tam brak calkowity odpowiedzi w temacie -TORT na WESELE-.No i wiem ze nic nie wiemwiec dalej pytam-kto i za ile wykonuje smaczne,estetyczne i niezddyt drogie pietrowe torty weselne?
Więc odpowiadam..
Każdy z moich tortów, to osobna kreacja. Na cenę tortu wpływa przede wszystkim jego waga i stopień trudności wykonania zdobień. Bazowa cena za kilogram tortu 50zł, to cena za ciasto przełożone kremem na bazie bitej śmietany, pokryte masą cukrową z bardzo prostymi zdobieniami. Malowanie, lepienie figurek, czy inne czynności, wymagające poświęcenia większej ilości czasu, podwyższają cenę tortu. Dla każdego tortu robiona jest więc oddzielna kalkulacja. Do ceny tortu należy też doliczyć ewentualny koszt transportu.
PS: wcześniejszych zdjęć nie mam..gdyż od niedawna zaczęłam je fotografować ;)