~Obywatelska Rada Miasta napisał(a): Jesteś apolityczny .Neutralny światopoglądowo ? Chcesz aby w Bolesławcu żyło się lepiej ? Przystąp do Obywatelskiej Rady Miasta.
Rada dla mieszkańców jako organ kontrolny władzy samorządowej.
~Obywatelska Rada Miasta napisał(a): Jesteś apolityczny .Neutralny światopoglądowo ? Chcesz aby w Bolesławcu żyło się lepiej ? Przystąp do Obywatelskiej Rady Miasta.
Rada dla mieszkańców jako organ kontrolny władzy samorządowej.
falco napisał(a): fajnie że temat wrócił
poświęciłem sporo czasu by poczytać i co stwierdziłem min. to fakt niesamowitego wręcz ''pocięcia'' postów
sporo z nich po prostu usunięto przez co niektóre wypowiedzi całkowicie straciły sens ...
pamiętam jednak co wtedy pisałem i jaki koniec wieszczyłem RP :)pamiętam też jakie ''psy'' na mnie wieszano i kto to robił jako że w tym czasie ''pracowałem dla Niemca '':)
fajnie że część postów jednak się zachowała co dla niektórych może być nie ''na rękę'' :D
kilka lat za nami a moje poglądy nadal te same czyli wychodzi że nie tylko ''na zachodzie bez zmian''
ale pewne forumowe zmiany zaszły aż za daleko -np. odeszła virgo którą swego czasu chwalił ''alter ego'' (tak,tak ...był taki co jakiś forumowicz zauważył a dzisiaj są tacy:) którzy takiego nicka nie pamiętają :D )
ile to lat minęło? cztery?
był to czas przemian :D kto ma cierpliwość i chęci do dokonania pewnych ocen może się czegoś może nie nauczyć ale zwyczajnie dostrzec ...hahaha