pogadali...popiepszyli... ważne że wszyscy zdrowi...ale chyba jasiu ma coś z głową...luknijcie na avatar...nikt normalny nie ma takiego...Jasiek...jesteś debeściak...... Pozdro dla ludzi z Bolca.
Zmoderowano 18.05.2013 godz.18:22 - powód: za dużo kropek (moderator)
ojciec napisał(a): ...ale chyba jasiu ma coś z głową...luknijcie na avatar...nikt normalny nie ma takiego...
Faktycznie "popieprzyłeś" sobie ojciec.
Jeżeli nie wiesz kogo przedstawia avatar Jasia82 oraz z jakiego filmu pochodzi, to bądź tak uprzejmy i nie rób z siebie głupka.
Stary jestem i wiem kogo przedstawia avatar...(...) Może nie mam racji że policja ma dawać przykład w każdej chwili swojej służby? Pisanie papierków nie pozwala na byle jakie parkowanie, choćby to był nawet wypadek.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.