Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Glinoludy znów w "Kawie czy Herbacie"
~kaj niezalogowany
5 czerwca 2013r. o 22:16
gratulacje i tym wszystkim pozytywnie nakręconym tez .Ja mogłbym każdego roku przyznawać nagrody za taką działalność za promocje miasta .Niestety nie ja mam władze a nagradza się tych co biora pieniądze za niby społeczną prace. Jeszcze raz powodzenia
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
5413
#Przemyslaw nieaktywny
5 czerwca 2013r. o 23:07
~alik napisał(a):
hemi napisał(a): I zaś wszelcy przeciwnicy będą pluć jadem ,że to bezsens,wstyd i w ogóle ...

No bo to jest faktycznie chała. Poprzedni występ w tym programie to też wielki niewypał a z promocją Bolesławca nie miał nic wspólnego.. >

Nazwa Bolesławiec wymieniona była kilkanaście razy .Jak do tej pory nikt nie wymyślił ani nie zrealizował nic podobnie wzbudzającego zainteresowanie przyjezdnych.
Ze swoimi jest tak jak w małżeństwie które się wkurza gdy partner setny raz powtarza gościom ten sam dowcip.
Jednak dla tych setek gości jest on dowcipny i ciekawy.

Szanuj innych i licz że w zamian uszanują Ciebie.
~szacun niezalogowany
5 czerwca 2013r. o 23:56
Wracam z Londynu do Bolesłąwca i pierwsza wiadomość, jaką czytam to Glinoludy! I wtedy wiem, że jestem w domu.
Wstanę zatem w piątek o 5:55 , z kubkiem kawy w bolesławieckiej ceramice obejrzę Kawę i Herbatę. Z dumą , że jestem z Bolesławca, z dumą , że jestem Glinoloudem, z dumą , że znów Bogdan i Mariusz zapromują nas najlepiej jak można.

Klaczczę Panowie, klaszczę , biję brawa!
~hehe niezalogowany
6 czerwca 2013r. o 0:39
szacun klaszcz klaszcz :D -jak to skomentować? nie wiem, ale tu sie potwierdza ze głupota nie zna granic :D A co w Londynie lipa była ze wróciłes do Polski??
4469
#Patrzalski nieaktywny
6 czerwca 2013r. o 1:06
Glinoludy rules
~szacun sracun niezalogowany
6 czerwca 2013r. o 5:39
~szacun napisał(a): Wracam z Londynu do Bolesłąwca i pierwsza wiadomość, jaką czytam to Glinoludy! I wtedy wiem, że jestem w domu.
Wstanę zatem w piątek o 5:55 , z kubkiem kawy w bolesławieckiej ceramice obejrzę Kawę i Herbatę. Z dumą , że jestem z Bolesławca, z dumą , że jestem Glinoloudem, z dumą , że znów Bogdan i Mariusz zapromują nas najlepiej jak można.

Klaczczę Panowie, klaszczę , biję brawa!

zaczyna się...
Wszystkie nieudaczniki zwijają manele i wracają do niedobrej Polski..;(

Trzeba było bardziej ,,klaszczeć'' u ciapatego na zmywaku to może byś został....
~wszechwiedzący niezalogowany
6 czerwca 2013r. o 5:58
raczej mlaszczec
~wyuczony niezalogowany
6 czerwca 2013r. o 6:12
Co zazdrościcie Londyńczykowi, niedorajdy życiowe,bezrobotni bez prawa do zasiłku,waligruchy oraz zryte berety! Trza się było uczyć
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA Życzenia