bitek.pl napisał(a): Preczzkomuna napisał(a): To nie są wasze dzieci tylko państwowe. (...)
Niestety to prawda. Moje są chowane w przekonaniu że państwo ich jest najgorszym i jedynym wrogiem i nic nie są mu winne. Co do szczepień to nie musisz szczepić przymusowo, jeśli chodzi o szkołę to ja zdecyduję czy moja tygodniowa córeczka w wieku 6 lat gotowa będzie do pójścia do szkoły, jeśli nie to nie pójdzie i w dupie mam co sobie rudy złodziej Donek ze swoją bandą sprzedawczyków-socjalistów uchwali. Każdy urzędnik wchodzący w tej sprawie na moją posesję zrobi to na własną odpowiedzialność, przy furtce stać będzie szpadel i mapka z zaznaczonym miejscem gdzie ma sobie wykopać dół na wypadek jeśli nadal chciałby wejść bez zaproszenia/zezwolenia. Zresztą do tego czasu jestem przekonany że ,w najlepszym wypadku, spotka tych złodziei to co w Czechach lub niebawem w Turcji, lub kiedyś w Rumunii...
Jeśli w następnych wyborach moi rodacy okażą się na tyle głupi że wybiorą znowu tą szajkę to Lendo przygotuje mi kilka tablic na płot z napisem "GRANICA PAŃSTWA" oraz z przekreślonym "Polska Rzeczpospolita Ludowa" bo zgadzam się z wieloma Forumowiczami że takiej komuny i ubecji to tu jeszcze nie było...
Jak to mówią, rząd chce naszego dobra - chowajmy nasze dobra przed rządem!
nie chcę Cię martwić, ale jeżeli obowiązek szkolny dla 6-latków zostanie jednak wprowadzony to niewiele będziesz miała do powiedzenia. Także cieszmy się tym, że jak na razie to oni sami nie wiedzą jak to będzie.