ela napisał(a):~kaj napisał(a): A ja tam byłem i jedyny wydatek jaki poniesiono to po jednym kwiatku dla autorow .Specjalnie pojde na czesc drugą żeby na własne oczy zobaczyć ze drugiego kwiatka nikt nie dostanie.Jak zauwazyliscie nie jestem fanem P.R ale tu ... nie czepiajcie się az tak bardzoWłaśnie, nie czepiajcie się. Kwiatków nie dostaną, bo po co im kwiatek. Niektórym wystarczy nagroda roczna ;).
~kaj napisał(a): Kurcze od kiedy nagrody dostają autorzy pracujący społecznie a takich tam widziałem.Pogubiłem sie w tym .Wyjasnij kto bierze nagrody z tych co dostali po kwiatkuOdbędzie się następne spotkanie.
~xyz napisał(a): Rafi a co Cię tu Chłopie przywiało :/ Wywaliło Cię z tamtego "najmądrzejszego"? :DNie tu konto mam dobrych parę lat tylko zalogować się nie dało nadal się wypowiadam tam ;)
~ napisał(a):~kaj napisał(a): Kurcze od kiedy nagrody dostają autorzy pracujący społecznie a takich tam widziałem.Pogubiłem sie w tym .Wyjasnij kto bierze nagrody z tych co dostali po kwiatkuOdbędzie się następne spotkanie.
"W dniu 26 lipca, o godzinie 17.00 w Sali Rajców, wtedy imieniny obchodzić będzie dyrektor Muzeum Ceramiki Anna Bober- Tubaj,
przyjdziemy z kwiatami - zakończył."