~ napisał(a): Przed chwilą wyrzuciłam do śmietnika dwa bilety do Zgorzelca na Halamę.
~to naciagacze napisał(a): W zeszlym roku pojechalam z mama na wycieczke do parku w Niemczech poloczona z pokazem ha ha , nie moglam uwierzyc w to co sie wydarzylo!! Najpierw wielki pokaz, potem naciagnie starszych ludzi na kilku tysieczne fotele, gary, lampy itp. Kiedy nie mogli znalezc chetnych frajerow przedluzyli caly pokaz z planowanych 2 godzin na ponad 4!!! Potem wymyslili losowanie szczesliwcow to niejakich rabatow z jakas tam znizka. Biedni ludzie, ktorzy dostali tzw szczeslwy kupon odrazu byli wolani do stolow z umowami!!!! Szczesliwi ludzie z mysla ze sa szczesliwcami, ze taka okazja itp. podpisywali umowy bez zastanowienia!! A na koniec beszczelinie zaczeli handlowac jakimis plynami do tkanin po 10 zl, ludzie nie chcieli kupowac to organizator zaczal bezczelnie klasc te plyny po 1 jednym dla kazdego czyli jesli siedzlo 5 osob przy stole kladl np 5-6 plynow. Ja do goscia z ryjem zeby bral mi to ze stolu ze nie bede nic kupowala ani moja mama. Zmierzyl nas ale plynu ze stoluy i tak nie zabral IDOITA!! OSTRZEGAM WSZYTKICH NIE CHODZCIE NA ZADNE POKAZY!!!!!! TO NACIAGACZE, MYSLICIE ZE IDZECIE TAM TYLKO PO DARMOWY PREZENT ALBO OBIAD??? GOW..O PRAWADA BO POLOWA Z UCZESTNICZACYCH DA SIE NACIAGNAC I WROCICE DO DOMU Z UMOWA NA COS ZA KILKA TYSECY ZLOTYCH !! NA POKAZACH PIORA MOZGI!!!!pierwsze słysze żeby w Niemiec były organizowane takie złodziejskie imprezy?