Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Życzenia
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Intruz w urzędzie
~albert niezalogowany
1 sierpnia 2013r. o 11:08
Ta pania kierowniczke dawno powinno sie wyrzucic!! Jest opryskliwa ,chamska i nie mila, taka sama byla pani z przed kilku laty w wydziale paszportowym.Urzednicy wciaz uwazaja sie za Bog wie kogo,zapominaja ze sa dla nas petentow ,ale coz na uklady nie ma rady!!!!!!!!!!

Zmoderowano 01.08.2013 godz.14:10 - powód: słownictwo (moderator)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~mir.ko niezalogowany
1 sierpnia 2013r. o 11:10
ja jezdze ta druga windą na chodach, polecam
~klops niezalogowany
1 sierpnia 2013r. o 11:20
uwielbiam komentarze Pana eM. Niczym opowieści kryminalne :] żeby ludzie mieli tylko takie problemy, świat byłby piękniejszy :D
~Widz niezalogowany
1 sierpnia 2013r. o 12:09
Ciekawe czy panM lubi klopsy ?
~urzedowa kura niezalogowany
1 sierpnia 2013r. o 12:35
jak się miernoty po znajomości zatrudnia, to potem tak jest , czuja się bezkarni , tzw matoly z plecami , a ze kwalifikacji nie ma , a ze jest ą ę to już trudno, jedyne wyjście rozliczać kierownictwo i kracac tych co przyczyniają się do zatrudniania takich osob niekompetentnych !!!!!!! on przyjoł do pracy on ponosi za to odpowiedzialno, ahah i skargi tylko na warszawe :)
~taka jedna niezalogowany
1 sierpnia 2013r. o 12:44
cos w tym jest,Panie zapewne pamiętają mnie i Pani kierownik też,błędy urzędników które "wytknąłem" na ostatnim spotkaniu,a fakt że petenta traktuje sie jak trendowatego to jest prawda,ciągłe wypraszanie na korytarz a potem z niego...ha ha ha ,co to za czasy...!!!

Zmoderowano 01.08.2013 godz.14:11 - powód: słownictwo (moderator)
~były interesant niezalogowany
1 sierpnia 2013r. o 13:14
też tam raz poszedłem przed 7:30 to nawet spacerem mi nie pozwolono wejść na górę, taki niemiły ochroniarz był.
~elza niezalogowany
1 sierpnia 2013r. o 13:20
Tak ogolnie pracownicy Starostwa są bardzo rozpuszczeni zwłaszcza przy ul. Zwycięstwa. Panie Starosto więcej dyscypliny!
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Życzenia
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza