~ napisał(a): to dlaczego nie napiszecie , że święto było super zorganizowane i że z roku na rok jest coraz lepiej i jest coraz więcej ludzi przecież to było widać gołym okiem ,do mnie co roku przyjeżdżają znajomi i są zachwyceni naszym świętem
Ja bym z checia napisal, ze swieto bylo super zorganizowane i jest coraz lepiej, ale mam zupelnie inne zdanie. Nie ma zadnych podstaw, aby sadzic, ze Boleslawieckie Swieto Ceramiki sie rozwija. Od kilku lat dokladnie to samo, bez nowych, ciekawych pomyslow z fatalnym prowadzeniem.
Zgadzam sie z opinia, ze Ewa Lijewska nie powinna prowadzic Parady Ceramicznej, bo jej to po prostu nie wychodzi. Moze jest dobrym organizatorem, ale do prowadzenia imprezy sie nie nadaje. Prezydent biorac mikrofon zdominowal prowadzaca w ciagu 5 sekund - duzo lepiej byloby gdyby to on poprowadzil cala uroczystosc.
Moze jednak lepiej poszukac kogos kto takie rzeczy potrafi robic.
Z innych watkow: miasto totalnie nieoznakowane. Przyjezdni mieli olbrzymie trudnosci ze zlokalizowaniem parkingow (nie mowie, ze ich nie bylo, tylko ze nie bylo zadnego oznakowania). W innych miejscowosciach na podobnych imprezach sa nie tylko znaki, ale i ludzie, ktorzy kieruja na parkingi. W Boleslawcu totalna zlewka tego tematu.
Miasteczko animacji ceramicznej dla dzieciakow - bomba. Piec przy kosciele - extra!
Pozdr,
emem