Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

kupie Creative Sound Blaster Live

315
#mir.ko nieaktywny
19 września 2013r. o 20:34
szukam szukam tu i tam
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
2987
#Nightmare nieaktywny
27 września 2013r. o 21:38
Mam takie 2 na zbyciu: CT 4830 i CT 4760. CT 4760 to ta w wersji Gold ze złoconymi gniazdami.
Obie karty mają złącze po podłączenia panela LiveDrive.

Mam też drivery dla tych kart.
Na co dzień używam karty CT 4760 z panelem LiveDrive II. Panel to świetna sprawa, można go wyrwać na Allegro za parę dych.

Moja cena: 30zł za CT 4760
20zł za CT 4830

Kontakt: 607736952
7490
chris67
28 września 2013r. o 10:10
Posiadam taką kartę i sterowniki. tel. 668349074.
315
#mir.ko nieaktywny
28 września 2013r. o 14:03
juz mi sie trafil 4830 sprawny, dzieki za odzew
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!
REKLAMA Villaro zaprasza