Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Panika w szpitalu psychiatrycznym
~cycek niezalogowany
20 września 2013r. o 14:18
haha nawet w muzycznym radiu o tym mówili ;)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~eva niezalogowany
20 września 2013r. o 16:28
To szpital dla ciezko chorych ludzi.Komu takie zarty sa w glowie.
~olik niezalogowany
20 września 2013r. o 19:41
(...) Jaka panika?
Zgodnie z procedurą przewidzianą w takich przypadkach ewakuowano pacjentów, w sposób zorganizowany i bez żadnej paniki.
(...)

Zmoderowano 20.09.2013 godz.20:37 - powód: offtop (moderator)
2884
ela
20 września 2013r. o 23:53
Myślałam, że szpital jest bezpiecznym miejscem ;)
8653
#jeden nieaktywny
21 września 2013r. o 5:35
Może to któryś z pacjentów wziął ze sobą pupila do szpitala, ponieważ czuł się tam samotny??
Lub też wziął go aby swojemu znienawidzonemu doktorowi od terapii wrzucić go za kołnierz!!
~ostatni sprawiedliwy niezalogowany
21 września 2013r. o 6:20
...jak padło hasło ewakuacja"CHODU"....to ja schowałem się w magazynie z żywnością...TERAZ MI KRYZYS NIESTRASZNY :>
11222
#Amnesty nieaktywny
21 września 2013r. o 6:40
ela napisał(a): Myślałam, że szpital jest bezpiecznym miejscem ;)

no ja też....biedny skorpion , trzeba zapewnić mu bezpieczeństwo jeśli nie w szpitalu to gdzie indziej !! ;) :D
~jaś 14 lat niezalogowany
21 września 2013r. o 8:03
jak by oglądaj jeden z drugim program dla prawdziwych mężczyzn bearl grylls na discowery to by wiedzieli co zrobić ze skorpionem !!! ooo :P
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.