Hmmm ciekawe co zdrowy napisze? Pewnie znowu się czegoś przyczepi ;) Moim zdaniem fajny artykuł, życiowe podejście do sprawy i przepis ciekawy... wypróbuje ;)
A może by tak zamiast indyka zamienić na łososia? Jest trawiony zdecydowanie szybciej. Indyk trawiony jest w ok 1,5-2 h a smażony ok 5 więc i tak będzie fermentował i gnił w organizmie. Duszony łosoś norweski będzie idealnym uzupełnieniem chociażby kwasów omega 3 a w oliwie również omega 6 i 9 z lapszą jakością omega 9 bo jak wiadomo omega 6 bywa przyczyną wzrostu LDL (cholesterol - zły).
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.