#kwiatuszek123 nieaktywny 26 września 2013r. o 17:52
Też mam ten problem kupując dziecku buty nigdy nie wiem czy są dobre więc wzięłam się na sposób i dodatkowo sprawdzam patyczkiem wtedy mam pewność że nie kuli palców i buty pasują.
ja mam problem nawet z patyczkiem :( pewna dobrego wyboru rozmiaru moge byc tylko wtedy, gdy są to odkryte sandałki lub but ma wyjmowana wkładke... dzwoniłam do CCC, ale butów nie mogę wymienić, bo termin na to to tydzień od zakupu....a ja jak kupiłam, tak schowałam wszystko do szafy i dopiero dziś dziecko sobie przypomniało, że ma nowe schowane i chciała podefiladować sobie po mieszkaniu..a tu taki zonk, niby mocno nie cisną, ale jednak.. jakakolwiek grubsza skarpetka odpada :/ ratujcie, może ktoś zna kogoś z córeczką w wieku 4-5 lat i pocztą pantoflową przekaże dalej...:) pozdrawiam
mnie telefonicznie poinformowano, że 7 dni i jak byłam potem też osobiście to mają wystawione plakietki z informacją, że na wymianę lub zwrot obuwia jest 7 dni. teraz już i tak po ptakach, nawet jak bym się miała kłócić z nimi, bo buty kupione były 24 sierpnia, więc upłynął ponad miesiąc :(
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.