Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

NOWE KOZAKI na LASOCKI r.27 (paragon) dziewczynka

6698
#szpiegula nieaktywny
26 września 2013r. o 16:59
zapraszam

Dopisane 26.09.2013r. o godz. 16:59:

GRATIS dodam śniegowce w b.dobrym stanie [img=1380207598_xor33g1.jpg]
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
5601
#kwiatuszek123 nieaktywny
26 września 2013r. o 17:52
Też mam ten problem kupując dziecku buty nigdy nie wiem czy są dobre więc wzięłam się na sposób i dodatkowo sprawdzam patyczkiem wtedy mam pewność że nie kuli palców i buty pasują.
6698
#szpiegula nieaktywny
29 września 2013r. o 8:51
ja mam problem nawet z patyczkiem :( pewna dobrego wyboru rozmiaru moge byc tylko wtedy, gdy są to odkryte sandałki lub but ma wyjmowana wkładke... dzwoniłam do CCC, ale butów nie mogę wymienić, bo termin na to to tydzień od zakupu....a ja jak kupiłam, tak schowałam wszystko do szafy i dopiero dziś dziecko sobie przypomniało, że ma nowe schowane i chciała podefiladować sobie po mieszkaniu..a tu taki zonk, niby mocno nie cisną, ale jednak.. jakakolwiek grubsza skarpetka odpada :/ ratujcie, może ktoś zna kogoś z córeczką w wieku 4-5 lat i pocztą pantoflową przekaże dalej...:) pozdrawiam

Dopisane 27.09.2013r. o godz. 14:49:

zapraszam

Dopisane 28.09.2013r. o godz. 17:01:

up

Dopisane 29.09.2013r. o godz. 08:51:

zapraszam
10963
#sylwi73 nieaktywny
29 września 2013r. o 15:59
Zawsze jest miesiąc na oddanie obuwia :)
6698
#szpiegula nieaktywny
29 września 2013r. o 17:19
mnie telefonicznie poinformowano, że 7 dni i jak byłam potem też osobiście to mają wystawione plakietki z informacją, że na wymianę lub zwrot obuwia jest 7 dni. teraz już i tak po ptakach, nawet jak bym się miała kłócić z nimi, bo buty kupione były 24 sierpnia, więc upłynął ponad miesiąc :(
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza