Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Manilift zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Praca w Hoerbiger

~pracownik niezalogowany
15 lutego 2016r. o 16:04
kiedys to jeszcze bylo ok,a teraz to robi sie oboz jak wszedzie,wyscig szczurow,atmosfera tez sie pogorszyła
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
13055
#jacekboleslawiec nieaktywny
15 lutego 2016r. o 22:48
Pracowalem tam . Organizacja pracy zerowa .Jak cos nie tak twoja wina bo czyja , przydupasy i karierowice slizgaja sie bo znaja obejscia i zalezy im na tym zebys nie przebil sie ponad nich . NIE POLECAM !!! [img=1455572859_392k71h.jpg]
10630
#CNC nieaktywny
16 lutego 2016r. o 9:09
Powiem tak , miałem nieprzyjemność tam pracować choć było to już dawno--na szczęście tylko chwilę :D
zakład porażka !! !! chcieli mi wprowadzić czterobrygadówka :D kasa to dno dna :) ... liderki kochane to rowa kierownikowi liżą już na dzień dobry...zwłaszcza pączuszek :D
nie wiem jak jest teraz , ale jak nic sie nie zmieniło to omijać...
PS
liderki boją sie że zostaną wygryzione...jak im powiedziałem gdzie pracowałem, co robiłem szybko mnie odsunęły na koniec hali :D :D
~taki jeden niezalogowany
8 czerwca 2016r. o 10:32
Pracowalem tam od poczatku powstania tego zakladu. Bylem na szkoleniu w Schongau. Poczatkowo bylo fajnie i atmosfera na poziomie akceptowalnym. Odkad zatrudnili kadrowa...A. Kosowska...zaczelo sie. W/w kadrowa wielu ludziom zepsula opinie..ogólnie zarzad do d..y. Jedni drugim swinie podkladaja. Lizusy i dupodajki. Nie polecam..podobnie jak SRG
~taki jeden niezalogowany
8 czerwca 2016r. o 10:36
Pracowalem tam od poczatku powstania tego zakladu. Bylem na szkoleniu w Schongau. Poczatkowo bylo fajnie i atmosfera na poziomie akceptowalnym. Odkad zatrudnili kadrowa...A. Kosowska...zaczelo sie. W/w kadrowa wielu ludziom zepsula opinie..ogólnie zarzad do d..y. Jedni drugim swinie podkladaja. Lizusy i dupodajki. Nie polecam..podobnie jak SRG
~lol niezalogowany
16 czerwca 2016r. o 17:20
jak wyglada praca paocownik produkcji? i jak wylgada rozmowa do pracy
~jemen niezalogowany
7 lipca 2016r. o 19:21
czy ktos wie co sie dzieje w tym zakładzie że tyle ludzi pozwalniali?
~klm niezalogowany
7 lipca 2016r. o 22:00
Temat powrócił...tam cie mogą ukarać za to że się śmiejesz na zebraniu,starzy pracownicy wiedzą o co chodzi.A duet akrobacyjny ponoć sie rozleciał....a takie wygibasy można było podziwiać.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Zapraszamy