Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Poznam nastolatkę

11349
#kurczakowa nieaktywny
13 października 2013r. o 10:51
Przyjaźn za seks?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
11000
#Gilbertt nieaktywny
13 października 2013r. o 11:30
kurde jakie wymogi jak byś jakiś playboy był i szukał dziewczyny na bolec info ,podejzewam że jesteś pasztetem jakich mało że musisz sie ogłaszać śmierdzący flecie :D
9233
#lukas666 nieaktywny
13 października 2013r. o 11:55
Gilbertt napisał(a): kurde jakie wymogi jak byś jakiś playboy był i szukał dziewczyny na bolec info ,podejzewam że jesteś pasztetem jakich mało że musisz sie ogłaszać śmierdzący flecie :D

dokładnie kobieta lekkich obyczajow !!! to jakiś desperat. Jak bolec może nie moderować takich ogłoszeń?? Mnie zaraz zbanują bo ożyłem slowa kobieta lekkich obyczajow !! a jakieś propozycje niemoralne to mozna smialo slac ???!!!! skandaliczne zachowanie moim zdaniem. Ale wcale nie pisze dla zartów ale gdy czytam takie ogloszenia to mi sie zygac chce.

Zastosowana autokorekta

11349
#kurczakowa nieaktywny
13 października 2013r. o 12:15
I do tego do przyjaźni trzeba byc zgrabnym ?? !! :> Wczoraj szukał kobiety żeby poszła z nim do imperium :| hahhahaah no nie moge a do tego to chyba jakas niemowa bo w każdym ogłoszeniu prosi o sms albo kasy nie ma żeby oddzwonic hahahahah :/
9233
#lukas666 nieaktywny
13 października 2013r. o 12:30
kurczakowa napisał(a): I do tego do przyjaźni trzeba byc zgrabnym ?? !! :> Wczoraj szukał kobiety żeby poszła z nim do imperium :| hahhahaah no nie moge a do tego to chyba jakas niemowa bo w każdym ogłoszeniu prosi o sms albo kasy nie ma żeby oddzwonic hahahahah :/

Czyli co sugerujesz ze ogłasza się tutaj stale i regularnie szuka młodych dziewczyn?!! ( własnie to mnie najbardziej drażni ze szuka młodych dziewczyn no bo chyba nie musze tlumaczyc jakie moze byc zagrozenie dla tych dziewczyn ktore nie daj boze uda sie zapoznac temu 'alvaro' hmm niech szuka zycze mu szczęscia ale milosci w swoim wieku a nie mlodych naiwnych dziewczyn. Moze jeszcze takich co do gimnazjum chodzą niech szuka... ) I juz mam niedziele zepsutą bo ta mysl nie da mi spokoju. Ale moze ja przesadzam moze teraz są normalne takie ogloszenia :)))))))))
11349
#kurczakowa nieaktywny
13 października 2013r. o 16:38
Ja nie sugeruje te ogłoszenia pojawiaja sie czasami nawet codzien,przez ostatni tydzien szuka nastolatek :/ wczesniej były mężatki,atrakcyjne panie itp.czasami pisze ze szuka miłosci,ale czesto wprost daje do zrozumienia ze chce tylko zamoczyc zapamietaj sobie nick i numer tel tej osoby to zobaczysz ;(
3655
#Kava nieaktywny
14 października 2013r. o 0:56
Już myślałam, że tylko moją uwagę zwróciły ogłoszenia użytkownika fafciu82.
Zastanawiam się, czy nie założyć tematu na forum - tu w ogłoszeniach może mało kto zwraca na to uwagę. A chyba warto przestrzec płeć piękną przed tym osobnikiem.

Jakby co dysponuję 12 print screen`ami jego ogłoszeń. Oraz jego zdjęciem (które kiedyś nieopatrznie dołączył do jednego z anonsów).
11349
#kurczakowa nieaktywny
14 października 2013r. o 9:11
Ja jestem jak najbardziej zaaa...... kto wie czy to nie jakis zbo*eniec :/ jeszcze któras dziewczyna się z nim umówi.....Ciekawe co na to inni urzytkownicy tego forum ??

Dopisane 14.10.2013r. o godz. 09:11:

A tak w ogóle to dobrze jak by się wypowiedziały jakies Panie,które miały jakas styczność z tym osobnikiem.....
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza