Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Poznam miłą dziewczynę do st. zw.

11339
#nasturcja nieaktywny
18 października 2013r. o 6:22
z nikogo nie drwie,to co napisałam bylo całkowicie szczere,a ze Ty kc odebrałes to jak odebrałes to juz Twoja sprawa
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
2443
#Jasiu82 nieaktywny
18 października 2013r. o 7:56
nasturcja napisał(a): z nikogo nie drwie,to co napisałam bylo całkowicie szczere,a ze Ty kc odebrałes to jak odebrałes to juz Twoja sprawa

Nie wiem jak inni o tym sądzą, ale odnoszę wrażenie, że wypowiedziałaś się w tym temacie w pierwszym Twoim poście.
Powiem Ci więcej, nie dziwię się (wnioskując z wyżej wymienionego postu), że nie szukasz i tym samym nie masz partnera.
Na każdą uwagę odpisujesz chamsko.

Nie pozdrawiam.
Jasiu
11339
#nasturcja nieaktywny
18 października 2013r. o 8:19
Jasiu,walnij sie w ta swoja pusta głowke
2443
#Jasiu82 nieaktywny
18 października 2013r. o 8:22
Ty masz jednak jakieś problemy ze światem Cię otaczającym?
11339
#nasturcja nieaktywny
18 października 2013r. o 15:50
zgadłes,mam problem z facetami,ktorzy czepiaja sie bezpodstawnie i nie rozumieja co sie pisze

Dopisane 18.10.2013r. o godz. 15:50:

Jasiu i vice versa,to ze tu pisze, to wcale nie znaczy,ze jestem samotna,po prostu wyrazam swoje zdanie,a jak cos Ci sie nie podoba to zglos to...wiesz gdzie,nie pozdrawiam!
2900
#falco nieaktywny
18 października 2013r. o 20:48
skorn napisał(a):
nasturcja napisał(a): następny mądry-co Ciebie to obchodzi???

a co ciebie obchodzi co mnie to obchodzi?

:D

Dopisane 18.10.2013r. o godz. 20:48:

a teraz złapcie się za włoski.... :D
a masz ,a masz ty wstrętna... ;)

"bierz życie z każdym oddechem..."
211
skorn
18 października 2013r. o 22:57
falco, szczęśliwy posiadaczu karty bankomatowej, ubermenschu ty! : D

<i>
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza