Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Metrohouse zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Ktoś wysłał mu trumnę
~ niezalogowany
26 października 2013r. o 13:37
Jesli chodzi o kanalizacje to co niektórzy musieli sami sobie robic ot taki to dobry burmistrz
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~yorg2500 niezalogowany
26 października 2013r. o 13:42
Chciałbym być takim optymistą, co ~to ja, w kwestii kompetencji ludzi z otoczenia burmistrza. Niestety, nie potrafię i to mnie martwi :-(. Powinno też martwić burmistrza...
~ja niezalogowany
26 października 2013r. o 17:31
jak się pięknie krytykuje i ocenia cieszę się tylko,że mamy takiego burmistrza /mam nadzieję,że taka opozycja ;pomoże naszemu burmistrzowi/trzymam kciuki/niech Pan się nie przejmuje i robi swoje ;) ;) :]
~obserwator niezalogowany
26 października 2013r. o 20:41
(...)

Zmoderowano 26.10.2013 godz.22:41 - powód: odstęp między wyrazami wykonuje się przy pomocy przycisku "spacja" , a nie "-" . (moderator)
~ niezalogowany
26 października 2013r. o 23:30
~ napisał(a): Jesli chodzi o kanalizacje to co niektórzy musieli sami sobie robic ot taki to dobry burmistrz

Szanuj burmistrza swego bo możesz mieć gorszego.
~prawda niezalogowany
27 października 2013r. o 1:51
Klub Cosmos Milików ma doskonałą nazwę - to co się dzieje to prawdziwy KOSMOS!! Radna jest święta, że z Wami wytrzymuje i że Was do tej pory wspierała. Mam nadzieje, że pójdzie po rozum do głowy i że przestanie marnować na Was swoje pieniądze..... i gmina też....
~naga prawda niezalogowany
27 października 2013r. o 8:33
Jakie masz pretensje do klubu Cosmos to że awansowali do kl Okręgowej juniorów i nie dostali żadnej dotacji z Gminy a co do radnej to ty ją wybrałeś czy właśnie członkowie Cosmosu , nikt nie karze jej być radną,
~Bolecnauta niezalogowany
27 października 2013r. o 8:49
To co pisze Relich na swojej stronie jest szokujące, po opublikowaniu tego, jego tekstu Burmistrz powinien podać się do dymisji. Ciekawe jak teraz może popatrzeć niektórym ludziom w oczy.

To typowy carski urzędnik?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!