Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Nowe domy!
BolecFORUM Nowy temat

Praca w Hormann sp Z.O.O

~~Pracownik H niezalogowany
5 lipca 2021r. o 18:01
~~Ola napisał(a): Ponoć HO z sądu nie wychodzi a miał być ten obecny dyrektor wrażliwy na ludzi,tak w pierwszej przemowie obiecywał wiele .A tyle cyrków i złych historii to jeszcze nie było jak obecnie. MANIPULACJA GLUPIMI LUDZMI CO ZA 1000 PLN SA W STANIE WSZYSTKO ZROBIC

Twórca tej treści pomylił firmy. Jakie sprawy w sądzie? Jaki obecny dyrektor? Jaka przemowa? Po za szarpaniem opinii o zakładzie nic ten tekst nie wnosi.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Buraczkowy Rojnik niezalogowany
5 lipca 2021r. o 19:19
A co Ty wnosisz swoją krytyką, czyich interesów bronisz, dziwią Cię takie posty? ludzie w tym kraju zbyt długo zaiwaniali za ,,michę ryżu''
~~Pracownik H niezalogowany
5 lipca 2021r. o 19:58
~~Buraczkowy Rojnik napisał(a): A co Ty wnosisz swoją krytyką, czyich interesów bronisz, dziwią Cię takie posty? ludzie w tym kraju zbyt długo zaiwaniali za ,,michę ryżu''

Swoją krytyką wnoszę informację że post pisał człowiek nie z mojej firmy. Jak pracujesz w H. to widzisz że informacje podane w poście są błędne i faktycznie dziwią mnie takie posty. Zgadzam się z Tobą że w naszym kraju panuje wyzysk i chęć wyduszenia jak najwięcej z nas. To co dzieje się mojej firmie oceniam na wielki plus, w końcu ktoś z nami rozmawia... już są pierwsze rezultaty, a to nie koniec, wyciągniemy więcej.
~~Brunatnoruda Słonecznica niezalogowany
5 lipca 2021r. o 23:47
~~Pracownik H napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Buraczkowy Rojnik napisał(a): A co Ty wnosisz swoją krytyką, czyich interesów bronisz, dziwią Cię takie posty? ludzie w tym kraju zbyt długo zaiwaniali za ,,michę ryżu''

Swoją krytyką wnoszę informację że post pisał człowiek nie z mojej firmy. Jak pracujesz w H. to widzisz że informacje podane w poście są błędne i faktycznie dziwią mnie takie posty. Zgadzam się z Tobą że w naszym kraju panuje wyzysk i chęć wyduszenia jak najwięcej z nas. To co dzieje się mojej firmie oceniam na wielki plus, w końcu ktoś z nami rozmawia... już są pierwsze rezultaty, a to nie koniec, wyciągniemy więcej.

Rozmawia?
Jednak jesteś glupi/głupia lub obludny/a.
Powiedz czy się myle,że było referendum w sprawie strajku?
Powiedz ,że nieprawda jest,że są dwie organizacje związkowe?
Na ten moment góruje kłamstwo i obłuda oraz strach
~~Oberżynowy Przetacznik niezalogowany
7 sierpnia 2021r. o 22:46
Jak tam warunki w Hormannie? Opłaca się zatrudnić? Zmieniło się coś od ostatniego roku? Zastanawiam się czy wracac
~~Żonkilowy Kalocefalus niezalogowany
8 sierpnia 2021r. o 0:34
pewnie że się zmieniło,ci co zarabiali dużo zarabiają jeszcze więcej,a ci co zarabiali mało zarabiają jeszcze mniej
~~Perłowoszary Krokus niezalogowany
8 sierpnia 2021r. o 4:19
~~Żonkilowy Kalocefalus napisał(a): pewnie że się zmieniło,ci co zarabiali dużo zarabiają jeszcze więcej,a ci co zarabiali mało zarabiają jeszcze mniej

To faktycznie wielkie zmiany :(
~~Płowa Jeżyna niezalogowany
8 sierpnia 2021r. o 8:46
~~Oberżynowy Przetacznik napisał(a): Jak tam warunki w Hormannie? Opłaca się zatrudnić? Zmieniło się coś od ostatniego roku? Zastanawiam się czy wracac

Zmieniło się to, że oba Związki podpisały się pod zmianami, że pensje ustala kierownik. Więc jak byłeś przydupaskiem to wracaj wskoczysz na najwyższą stawkę.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.