~M.Z napisał(a): Witam forumowiczów. Mój temat dotyczy braku bankomatu dla mieszkńców ul. Kilińskiego Kleeberga, Starzyńskiego, Kopernika, Konradowskiej czyli mieszkańców tzn ,,Koziej Górki''. Całe osiedle musi korzystać z bankomatów przy ul. Asnyka, a jeśli ktoś ma ochotę to przejdzie się na przełaj do Tesco. Powstał u nas supermarket Dino. Osiedle liczy wielu mieszkańców i myślę że zamiast sklepu w pasażu Dino(nie przyniósł żadnych zysków) powinien stanąć bezprowizyjny bankomat z którego myślę że korzystało by naprawdę wiele osób. Co o tym sądzicie? Pozdrawiam.
omo napisał(a):
Zamiast koło Dino proponuję bankomat na Zygmunta Augusta - koło policji, ABC, apteki, cukierni - mnóstwo osób tamtędy przechodzi, przejeżdża...
~B napisał(a): Toż to ludzie mają problemy! Ja mieszkając na oś. Przylesie to nawet do spożywczego mam daleko a co dopiero do bankomatu!
Proponuję przeprowadzkę do centrum wtedy będzie prawie wszędzie blisko! A przy następnej wypłacie z bankomatu proponuję wziąść więcej kasy!
~B napisał(a): Toż to ludzie mają problemy! Ja mieszkając na oś. Przylesie to nawet do spożywczego mam daleko a co dopiero do bankomatu!A to ci ciekawe do cerffura to nie masz daleko :D i nie gadaj że spożywczaka tam nie ma :P :*
Proponuję przeprowadzkę do centrum wtedy będzie prawie wszędzie blisko! A przy następnej wypłacie z bankomatu proponuję wziąść więcej kasy!
omo napisał(a):~M.Z napisał(a): Witam forumowiczów. Mój temat dotyczy braku bankomatu dla mieszkńców ul. Kilińskiego Kleeberga, Starzyńskiego, Kopernika, Konradowskiej czyli mieszkańców tzn ,,Koziej Górki''. Całe osiedle musi korzystać z bankomatów przy ul. Asnyka, a jeśli ktoś ma ochotę to przejdzie się na przełaj do Tesco. Powstał u nas supermarket Dino. Osiedle liczy wielu mieszkańców i myślę że zamiast sklepu w pasażu Dino(nie przyniósł żadnych zysków) powinien stanąć bezprowizyjny bankomat z którego myślę że korzystało by naprawdę wiele osób. Co o tym sądzicie? Pozdrawiam.
Zamiast koło Dino proponuję bankomat na Zygmunta Augusta - koło policji, ABC, apteki, cukierni - mnóstwo osób tamtędy przechodzi, przejeżdża...