Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Brak bankomatu

6894
#omo nieaktywny
13 grudnia 2013r. o 8:21
~M.Z napisał(a): Witam forumowiczów. Mój temat dotyczy braku bankomatu dla mieszkńców ul. Kilińskiego Kleeberga, Starzyńskiego, Kopernika, Konradowskiej czyli mieszkańców tzn ,,Koziej Górki''. Całe osiedle musi korzystać z bankomatów przy ul. Asnyka, a jeśli ktoś ma ochotę to przejdzie się na przełaj do Tesco. Powstał u nas supermarket Dino. Osiedle liczy wielu mieszkańców i myślę że zamiast sklepu w pasażu Dino(nie przyniósł żadnych zysków) powinien stanąć bezprowizyjny bankomat z którego myślę że korzystało by naprawdę wiele osób. Co o tym sądzicie? Pozdrawiam.

Zamiast koło Dino proponuję bankomat na Zygmunta Augusta - koło policji, ABC, apteki, cukierni - mnóstwo osób tamtędy przechodzi, przejeżdża...
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~B niezalogowany
13 grudnia 2013r. o 13:57
Toż to ludzie mają problemy! Ja mieszkając na oś. Przylesie to nawet do spożywczego mam daleko a co dopiero do bankomatu!
Proponuję przeprowadzkę do centrum wtedy będzie prawie wszędzie blisko! A przy następnej wypłacie z bankomatu proponuję wziąść więcej kasy!
~ niezalogowany
13 grudnia 2013r. o 14:07
omo napisał(a):
Zamiast koło Dino proponuję bankomat na Zygmunta Augusta - koło policji, ABC, apteki, cukierni - mnóstwo osób tamtędy przechodzi, przejeżdża...

BARDZO DOBRY POMYSŁ!
~M.Z niezalogowany
13 grudnia 2013r. o 14:52
~B napisał(a): Toż to ludzie mają problemy! Ja mieszkając na oś. Przylesie to nawet do spożywczego mam daleko a co dopiero do bankomatu!
Proponuję przeprowadzkę do centrum wtedy będzie prawie wszędzie blisko! A przy następnej wypłacie z bankomatu proponuję wziąść więcej kasy!

Witam! Skoro dla Pana/Pani nie ma ma problemu z długim spacerem do miasta i ma Pan/Pani na to czas (oraz 20-30 lat i zdrowe nogi) to bardzo się cieszę. Sport to zdrowie :) Pozdrawiam

P.S wątek nie został założony by licytować się kto ma gorzej a kto lepiej :)
2438
#rafi nieaktywny
13 grudnia 2013r. o 14:54
~B napisał(a): Toż to ludzie mają problemy! Ja mieszkając na oś. Przylesie to nawet do spożywczego mam daleko a co dopiero do bankomatu!
A to ci ciekawe do cerffura to nie masz daleko :D i nie gadaj że spożywczaka tam nie ma :P :*

Lej na anonimów to wyrzutki bolec info. Wywalają swoje łzy na forum ;)
~M.Z niezalogowany
13 grudnia 2013r. o 14:55
omo napisał(a):
~M.Z napisał(a): Witam forumowiczów. Mój temat dotyczy braku bankomatu dla mieszkńców ul. Kilińskiego Kleeberga, Starzyńskiego, Kopernika, Konradowskiej czyli mieszkańców tzn ,,Koziej Górki''. Całe osiedle musi korzystać z bankomatów przy ul. Asnyka, a jeśli ktoś ma ochotę to przejdzie się na przełaj do Tesco. Powstał u nas supermarket Dino. Osiedle liczy wielu mieszkańców i myślę że zamiast sklepu w pasażu Dino(nie przyniósł żadnych zysków) powinien stanąć bezprowizyjny bankomat z którego myślę że korzystało by naprawdę wiele osób. Co o tym sądzicie? Pozdrawiam.

Owszem miejsce także odpowiednie, jednak dla zmotoryzowanych brak miejsca do zaparkowania samochodu :) Pozdrawiam
7066
#Gamelin nieaktywny
13 grudnia 2013r. o 17:37
Na Starzynskiego ,niżej przychodni ( w miejscu gdzie kiedys kwiaciarnia była) jest nowo otwarte ABC i jest tam też bankomat .. wystarczy kupić cokolwiek i można wybrać do stu złotych ;)

~:) niezalogowany
13 grudnia 2013r. o 20:44
proponuję bankomat przy każdym domu lub bloku :D
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA KGHM zaprasza