~ napisał(a): ~M.Z napisał(a): Dobry wieczór. Powiem szczerze że w okolice Staszica rzadko zaglądam ale muszę stwierdzić że wiem co to znaczy brak bankomatu.. a co do tego że jest bankomat PKO... potem wychodzi na wyciągu z banku jakie prowizje się płaci za wybranie pieniędzy.. nie wszyscy niestety wybierają po 1000 zł...czasem potrzeba 20-50 zł... pozdrawiam
Przepraszam,że zapytam bankomat jakiego banku preferujesz? Jeszcze kilkadziesiąt min temu powyżej skarżyłeś/aś się na brak jakiegokolwiek bankomatu w rejonie Starzyńskiego a teraz już bankomat PKO BP ci nie odpowiada. Moja propozycja jest taka: Proszę zwrócić się z wnioskiem do odpowiadającego Ci banku o zainstalowanie bankomatu w twoim rejonie zamieszkania. Życzę aby Twój wniosek,Twój bank zaakceptował i zamontował odpowiadający Twoim upodobaniom bankomat. Dobranoc.
Jak napisałam w pierwszym poście. Chodzi mi o bankomat bez prowizyjny(nie ujęłam w poście myśli,,jakikolwiek brak bankomatu). Taki jest np. zainstalowany w Tesco. A co do Pana/Pani wypowiedzi stwierdzam że ten problem Pana/Pani nie dotyczy. A co do pisania do banków- inicjatywa bardzo dobra jednak my maluczcy zjadacze chleba możemy mieć jedynie pobożne życzenia. Nie chcę jedynie dla siebie odpowiedniego bankomatu (czyt. by przy wyjęciu 20zl pobierał 5 zł...)Większość miasta (rynek i okolice) ma wybór bankomatów aż nad to a my musimy jechać do miasta. Nadmienię także że trzeba także swoje odstać w kolejkach.Pozdrawiam