Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Brak bankomatu

~M.Z niezalogowany
12 grudnia 2013r. o 23:02
~ napisał(a):
~M.Z napisał(a): Dobry wieczór. Powiem szczerze że w okolice Staszica rzadko zaglądam ale muszę stwierdzić że wiem co to znaczy brak bankomatu.. a co do tego że jest bankomat PKO... potem wychodzi na wyciągu z banku jakie prowizje się płaci za wybranie pieniędzy.. nie wszyscy niestety wybierają po 1000 zł...czasem potrzeba 20-50 zł... pozdrawiam

Przepraszam,że zapytam bankomat jakiego banku preferujesz? Jeszcze kilkadziesiąt min temu powyżej skarżyłeś/aś się na brak jakiegokolwiek bankomatu w rejonie Starzyńskiego a teraz już bankomat PKO BP ci nie odpowiada. Moja propozycja jest taka: Proszę zwrócić się z wnioskiem do odpowiadającego Ci banku o zainstalowanie bankomatu w twoim rejonie zamieszkania. Życzę aby Twój wniosek,Twój bank zaakceptował i zamontował odpowiadający Twoim upodobaniom bankomat. Dobranoc.

Jak napisałam w pierwszym poście. Chodzi mi o bankomat bez prowizyjny(nie ujęłam w poście myśli,,jakikolwiek brak bankomatu). Taki jest np. zainstalowany w Tesco. A co do Pana/Pani wypowiedzi stwierdzam że ten problem Pana/Pani nie dotyczy. A co do pisania do banków- inicjatywa bardzo dobra jednak my maluczcy zjadacze chleba możemy mieć jedynie pobożne życzenia. Nie chcę jedynie dla siebie odpowiedniego bankomatu (czyt. by przy wyjęciu 20zl pobierał 5 zł...)Większość miasta (rynek i okolice) ma wybór bankomatów aż nad to a my musimy jechać do miasta. Nadmienię także że trzeba także swoje odstać w kolejkach.Pozdrawiam
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~informator niezalogowany
12 grudnia 2013r. o 23:02
W markecie Dino w kasie mozna bez problemu qyplacic pieniadze. Tzw usluga CASHBACK
~M.Z niezalogowany
12 grudnia 2013r. o 23:05
~informator napisał(a): W markecie Dino w kasie mozna bez problemu qyplacic pieniadze. Tzw usluga CASHBACK

Owszem nie wątpię :) i przyznam rację. Ale po godzinach pracy Dino nadal czeka nas wycieczka do miasta ;/
11222
#Amnesty nieaktywny
12 grudnia 2013r. o 23:15
Nie ma co sie spinać czy jest możliwość w Dino czy też nie..
zyjemy w takich czasach,że naprawdę dostep do bankomatu powinien być powszechny i łatwy.
Rozumiem, że ktoś,kto ma blisko i nie ma tego problemu nie zrozumie co jest na rzeczy....
Jak to mówią syty głodnego nie zrozumie...
Tak czy siak - niezmotoryzowani mieszkancy peryferii miasta - ciepłe buty pod pache i .... spacerek ... ;) :D
~M.Z niezalogowany
12 grudnia 2013r. o 23:18
Amnesty napisał(a): Nie ma co sie spinać czy jest możliwość w Dino czy też nie..
zyjemy w takich czasach,że naprawdę dostep do bankomatu powinien być powszechny i łatwy.
Rozumiem, że ktoś,kto ma blisko i nie ma tego problemu nie zrozumie co jest na rzeczy....
Jak to mówią syty głodnego nie zrozumie...
Tak czy siak - niezmotoryzowani mieszkancy peryferii miasta - ciepłe buty pod pache i .... spacerek ... ;) :D

Zgadzam się :) dobrej nocy ;) trzeba uciekać bo jutro czeka mnie spacerek ;)
10582
#Kolec nieaktywny
12 grudnia 2013r. o 23:20
W kontekście wypowiedzi M.Z w sprawie,stwierdzam,że to są zwykłe FANABERIE!
11222
#Amnesty nieaktywny
12 grudnia 2013r. o 23:41
Zapamiętaj drogi Kolcu :
Jeśli nie chcesz stać się wrogiem numer jeden swojej małżonki (tej obecnej lub przyszłej :) ) NIGDY nie używaj słowa FANABERIE w kontekście zakupów czy też kart płatniczych lub kredytowych.
Po prostu nie wypada strzelać sobie w kolano ... ;) ;) ;)
Spokojnej nocy.... :)
~ niezalogowany
13 grudnia 2013r. o 7:18
Amnesty napisał(a): O proszę ! W Biedronce oddział otworzyli ? Nie wiedziałem nawet.... ;)
Dawno nie byłem.
Ale jeśli o chodzi o ścisłość , to z Granicznej na przykład lub z Kosciuszki i tak daleko... ;) :D

nie oddział tylko bankomat PKO
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo