~Sylwia napisał(a): Witam
Ja też bardzo polecam Dr Korolika. Mój mąż chorował na zespół jelita drażliwego od urodzenia. Nikt nie umiał mu pomóc, aż trafiliśmy do Dr. Zgadzam się z poprzednimi wypowiedziamy, że jest to specyficzny Lekarz ale stosując się do jego zaleceń udało Nam się wyleczyć ta dolegliwość w 2 lata. Teraz mąż może spokojnie jeść wszytsko i jego układ pokarmowy nie robi żadnych problemów. A jeśli chodzi o dżemik to do tej pory jemy, jest bardzo dobry i pomaga utrzymać stan zdrowia. Naprawdę gorąco polecam, ten Lekarz zmienił Nasze życie, naprawdę, bo ta dolegliwość bardzo utrudniała codzienne obowiązki.
~~Rudawobrązowa Abelia napisał(a): Moja rada. Jechać do dr. Korolika na gastroskopię, bo robi to fachowo i bezboleśnie przez nos. Poprosić o wynik, a leczyć się u innego lekarza.
~~Dana napisał(a):Ktoś napisał: ~~Rudawobrązowa Abelia napisał(a): Moja rada. Jechać do dr. Korolika na gastroskopię, bo robi to fachowo i bezboleśnie przez nos. Poprosić o wynik, a leczyć się u innego lekarza.
To prawda .Ten lekarz może bardzo zaszkodzić. Bardzo.
~ewz napisał(a): Sylwia ,możesz podać nazwę tej herbatki,bym sobie kupiła taką,bardzo proszę.