Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

BolecAlbum: Kura (zdjęcie nr 1257)

~ niezalogowany
19 lutego 2014r. o 23:50
No właśnie ,w prawą i wcale nie widać wyraźnie ,bo wyraznie to w ogóle całej kury nie widać,to taki kleks z porozlewanej farby w kilku kolorach,kleks w kształcie kury[na upartego]
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
211
skorn
20 lutego 2014r. o 22:45
Zajrzałem na stronę internetową autorki. Obok krajobrazów to właśnie kury są głównym motywem przewodnim jej prac. Dosyć nietypowe.

<i>
5183
magnum44
20 lutego 2014r. o 23:12
~ napisał(a): Kwestia gustu,nie podlega dyskusji. ;)

W pełni się z tym zgadzam. :)
Chciałabym zobaczyć kury namalowane "fotograficznie" przez Ciebie. :)
Jest to możliwe?

skorn napisał(a): Jak w lewą, skoro w prawą.

Oczywiście, że w prawą. ;)
Wszystko zależy od "spojrzenia".

:)

Nic na to nie poradzę, że podobają mi się kury pani Marty.

Dopisane 20.02.2014r. o godz. 23:12:

skorn napisał(a): Zajrzałem na stronę internetową autorki. Obok krajobrazów to właśnie kury są głównym motywem przewodnim jej prac. Dosyć nietypowe.

Jej technika malarska też jest świetna. Bardzo podoba mi się sposób nakładania farby.
Podobny do... oj! Zagalopowałam się ;)

Niczego w życiu nie należy się bać, należy to tylko zrozumieć. M.S.C.
~ niezalogowany
21 lutego 2014r. o 17:37
Jak znajdę trochę wolnego czasu to namaluję i "wkleję" ,bo z reguły co "natworzę " to oddam rodzinie ,przyjaciołom ,znajomym,kwestia dni,bo wyrósł mi piękny kolorowy kogut i korci mnie ,żeby go sportretować,kury oczywiście też ;) ;)
5183
magnum44
21 lutego 2014r. o 22:57
~ napisał(a): Jak znajdę trochę wolnego czasu to namaluję i "wkleję"...

Dziękuję, bardzo się cieszę.
:)

Niczego w życiu nie należy się bać, należy to tylko zrozumieć. M.S.C.
8117
#alabaster72 nieaktywny
23 lutego 2014r. o 15:52
Gdybym miał kurę też bym jej portret walnął, ale ta z tego obrazu zainspirowała mnie i też ją namalowałem, śprajem
:P [img=1393167102_b7x6ili.jpg]

Oddam mało używane skrzydła i aureolę lub zamienię na rogi, kopyta i ogon...a nie, ogon mam
2884
ela
23 lutego 2014r. o 16:28
alabaster72 napisał(a): Gdybym miał kurę też bym jej portret walnął, ale ta z tego obrazu zainspirowała mnie i też ją namalowałem, śprajem
:P [img=1393167102_b7x6ili.jpg]
Ha, ha :D. Trzeba było bez tej ściany, tylko talerz i kawałek stołu. Kolorystą nie jesteś. Chyba lepszy jesteś w rysunku technicznym, bo perspektywa... Noga stołowa zbyt mocna w kolorze. Poza tym kura wygląda apetycznie i plus za surówki ;)
~ali niezalogowany
23 lutego 2014r. o 16:33
Dzięki :D
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA KGHM zaprasza