~Niestety napisał(a): Z takiego pana jak ten brunet to mój Dziadek na konia wsiadał.mógłi z tego bruneta na kobyłę siadać, ale burmistrzem nigdy nie był i nie będzie( a skąd wiem ze nie był- bo żaden burmistrz na koniu nie jeździł. A ty popisz się swoim osiągnięciem a nie zastawiasz się dziadkiem. Patałachy.
~Bardzo dobra rada napisał(a): Dobre rady trzymaj dla Relicha, czopku i wazeliniarzu.A ja Ci mówię, że tych czopków i wazeliniarzy to na jesień okaże się w gminie jakieś 70%. Tobie zostanie gderanie i obrażanie ludzi przy klawiaturze. pewnie tylko do tego się nadajesz
~ napisał(a): A ja Ci mówię, że tych czopków i wazeliniarzy to na jesień okaże się w gminie jakieś 70%.
~ napisał(a): To że będzie was 70%czopków to tylko świadczy jacy jesteście mali .Najgorsza Gmina w Powiecie a biedne owieczki świadomie idą na rzeź,dlatego zawsze będziecie wykorzystywani przez kilku cwaniaków trzymających władzę.Oprócz burmistrza to kto jeszcze należy do tych cwaniaczków trzymających władzę? Pytam, bo chciałbym się przed nimi ustrzec.