Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Putin - Ukraina - Zagrożenie .

4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
27 grudnia 2014r. o 21:46
Umiejętnie wymykasz się rzeczowej odpowiedzi , Droga Arystokratko :) Pytałem w zasadzie o poczucie własności , ważniejsza jest ta Twoja , czy ta wspólna ? :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
13051
#Virgo nieaktywny
27 grudnia 2014r. o 21:56
Pannazdzieckiem napisał(a): (..)Pytałem w zasadzie o poczucie własności , ważniejsza jest ta Twoja , czy ta wspólna ? :)

Jakiś polski chłop , kiedys tak rzekł:" Bo nie ważne czyje co je ! ważne to je co je moje !" O swoja własnośc będziesz dbał.O wspólną ? Okradał i ciagnął na ile się da...Do ideału jeszcze ludzkośc nie dorosła. ;(

Są ludzie, którzy swym charakterem niszczą to co zbudowali rozumem, więc niech nie ranią tych ,których nie mogą zabić
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
27 grudnia 2014r. o 22:00
Może i nie dorosła , ale ja wciąż mam nadzieję , Droga Niewiasto :)

Dobrej nocy Wam życzę , ja prostak i cham bez matury :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
13051
#Virgo nieaktywny
27 grudnia 2014r. o 22:05
Pannazdzieckiem napisał(a): ale ja wciąż mam nadzieję , :)

Dobrej nocy Wam życzę , :)

Mnie też nadzieja trzyma przy życiu ;) Wszystko inne - nie ma bytu, jest tylko stawanie się.
Spokojnych snów :*

Są ludzie, którzy swym charakterem niszczą to co zbudowali rozumem, więc niech nie ranią tych ,których nie mogą zabić
~Iza niezalogowany
27 grudnia 2014r. o 22:07
Żadną miarą. Ja staram się kierować tym w co wierzę, mam jedno życie ;)
13051
#Virgo nieaktywny
27 grudnia 2014r. o 22:16
~Iza napisał(a): Żadną miarą. Ja staram się kierować tym w co wierzę, mam jedno życie ;)

Witaj Izo ...elementy tworzące rzeczywistość są nietrwałe , zachodzi wiele zmian ,wszystko podlega nieustannemu ruchowi , jest płynne.
Był kiedyś taki pogląd (nie pamietam jak się zwał) i tacy mysliciele, którzy głosili ,że" nie ma w świecie praw ani składników stałych i nic samo z siebie choćby przez moment nie pozostaje takim, jakim jest, a jedynym twórcą i gwarantem względnej trwałości rzeczy jest nieograniczony niczym w swym działaniu Bóg."
Nadzieja Izuniu , ma związek z wiarą... Ciebie trzyma wiara ..mnie - nadzieja ;)

~Iza niezalogowany
27 grudnia 2014r. o 22:26
Witaj Virgo, mój pościk był do Panny, bo twierdził, że się migam ;) , a ja uważam, że można spokojnie połączyć dbałość o dobro jednostki i kraju czy narodu :)
Dobrej nocy :)
13051
#Virgo nieaktywny
27 grudnia 2014r. o 22:30
:D Dobrej...