Ja też buduje domek, a wszystko (więźba, podbitka, deski, a w późniejszym czasie stolarka - schody, okna i drzwi) mam od Wójcików z Modły za Gromadką - puki co są "wporzo" dlatego polecam. Wiem że robią też podłogi i parapety.
Ja brałem wszytkie materiały z tartaku w Gromadce - firma tartpol, jest to tartak przeniesiony z modły. Prowadzi go gość który zna się na rzeczy. Byłem zadowolony.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.