Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Życzenia
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Cztery piękne łabędzie
~ niezalogowany
7 lipca 2014r. o 12:34
~ napisał(a): Boże,widzisz i nie grzmisz...

Zrozum że to co jest szkodliwe dla łabądka, jest w takim samym stopniu szkodliwe dla Twojego dziecka. A to że nie zaliczasz z dzieckiem wizyty w szpitalu po każdym posiłku to tylko dlatego podtruwasz je mniejszymi porcjami. Ten łabądek łyknął większą porcję naraz i mu zaszkodziło, jego rodzeństwo było mniej wyrywne i ma się dobrze.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~gość niezalogowany
7 lipca 2014r. o 12:57
Szkoda, wielka szkoda . A tak jeśli chodzi o to karmienie to luzie zachowują sie jak by rozumu nie mieli. Ktoś napisał że dzieciom mamuśki dają i karmią ptaki. Ja widzę również jak i nie przede wszystkim stado emerytów z workami i zapewne starym spleśniałym chlebem karmią te łabędzie. Na rynku to samo tablice "nie karmić gołębi" to ludzie mają za nic . Im dłużej żyję między ludźmi tym bardziej chę mieć doczynienia ze zwierzetami
~ niezalogowany
7 lipca 2014r. o 13:08
~ napisał(a):
~ napisał(a): Boże,widzisz i nie grzmisz...

Zrozum że to co jest szkodliwe dla łabądka, jest w takim samym stopniu szkodliwe dla Twojego dziecka. A to że nie zaliczasz z dzieckiem wizyty w szpitalu po każdym posiłku to tylko dlatego podtruwasz je mniejszymi porcjami. Ten łabądek łyknął większą porcję naraz i mu zaszkodziło, jego rodzeństwo było mniej wyrywne i ma się dobrze.

Dziad swoje ,baba swoje,a może tamte trzy nie zjadły akurat kawałka kebaba ,ten akurat to dostał od jakiegoś idioty,akurat to ,rozumiesz? Akurat taki kęs mu rzucono ,nie było tego du żo jak się upierasz tylko było to bardziej trujace od innego rodzaju jedzenia,do diabła czemu oceniasz łabędzia według ludzkiej miarki,może jak ci się bachorek obeżre to zachoruje z przeżarcia ale nigdy łabędz on nie zachorował z przejedzenia tylko z połknięcia niewłaściwego jedzenia które dla niego jest zabójcze nawet w maleńkiej dawce.Może ta odrobina którą zjadł ten nieszczęśnik zaszkodziła by i innym,może tak było ,ze tylko on dostał coś innego,ludzie rzucają różne odpadki ,skąd wiesz czy frytki bardziej zabijają łabędzie czy np chleb? On akurat połknął to co bardziej szkodzi .Co zaś się tyczy trucia dzieci to ja ich nie truję ,dostają zdrowa żywność naturalnego pochodzenia i własnego wyrobu i uprawy i chowu itp.Wiem ,ze nie kazdy taką możliwość ma ale ja mam.
~ niezalogowany
7 lipca 2014r. o 13:10
~gość napisał(a): Szkoda, wielka szkoda . A tak jeśli chodzi o to karmienie to luzie zachowują sie jak by rozumu nie mieli. Ktoś napisał że dzieciom mamuśki dają i karmią ptaki. Ja widzę również jak i nie przede wszystkim stado emerytów z workami i zapewne starym spleśniałym chlebem karmią te łabędzie. Na rynku to samo tablice "nie karmić gołębi" to ludzie mają za nic . Im dłużej żyję między ludźmi tym bardziej chę mieć doczynienia ze zwierzetami

Święta racja ,tez tak uważam :* To smutne ,ale tak niestety jest ;(
~ niezalogowany
7 lipca 2014r. o 13:33
~ napisał(a): Dziad swoje ,baba swoje...

W pełni się z Tobą zgadzam. Zastanawia mnie tylko dlaczego tak bardzo Cię bulwersuje to że ktoś nakarmił łabądka pokarmem, którego ten jeść nie powinien. Niektórzy gotowi nawet do więzienia zamykać za tak niecny czyn. A ci sami ludzie ze spokojem patrzą jak matka na spacerze kupuje swojemu nieświadomemu dziecku paczkę chipsów i colę na zapitkę.
To dzieci truć można a łabędzi nie? Przecież to dziecko jest tak samo świadome co je jak i ten podtruty ptak.
~ niezalogowany
7 lipca 2014r. o 13:54
~ napisał(a):

W pełni się z Tobą zgadzam. Zastanawia mnie tylko dlaczego tak bardzo Cię bulwersuje to że ktoś nakarmił łabądka pokarmem, którego ten jeść nie powinien. Niektórzy gotowi nawet do więzienia zamykać za tak niecny czyn. A ci sami ludzie ze spokojem patrzą jak matka na spacerze kupuje swojemu nieświadomemu dziecku paczkę chipsów i colę na zapitkę.
To dzieci truć można a łabędzi nie? Przecież to dziecko jest tak samo świadome co je jak i ten podtruty ptak.

Tylko tak się składa, że to jest temat o łabędziach a nie o żywieniu dzieci. Proponuję założenie przez Ciebie nowego tematu o niezdrowej żywności dla ludzi.
~ niezalogowany
7 lipca 2014r. o 13:54
~ napisał(a):

Tylko tak się składa, że to jest temat o łabędziach a nie o żywieniu dzieci. Proponuję założenie przez Ciebie nowego tematu o niezdrowej żywności dla ludzi.
~ niezalogowany
7 lipca 2014r. o 14:23
~ napisał(a):

Przede wszystkim to jest temat o truciu łabędzi ,nie o dzieciach ,ja sie tez z Toba zgadzam odnośnie trucia dzieci przez matki ,ale człowiek ma rozum i powinien wiedziec jak z niego korzystać,zeby Cię jednak uspokoić ,że nie jest mi obojętny los dzieci zywionych byle czym ,podam taki przykład : zwróciwszy raz czy drugi uwagę niemadrej matce ,ze truje dziecko ,usłyszałam - "za twoje"?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Manilift zaprasza
REKLAMA Manilift zaprasza